- Učlanjen(a)
- 18.11.2013
- Poruka
- 297
kako da napravim neki programcic koji ce sa neta iz nekog xml koda izvuci ono sto zelim i ubaciti ga tamo gde zelim(recimo u notepad)? nadam se da me razumete sta sam hteo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Napisao sam "programcic" jer se ne razumem u progamiranje, znam ponesto ali daleko od toga da mogu sam napraviti ono sto mi treba.. Da, ne znam u kom programskom jeziku i kako bi trebao napraviti to, zato sam ovde postavio post za pomoc.. Naravno ne trazim da mi to neko sam napravi, vec savet kako napraviti, sta koristiti i uz tu pomoc i pomoc googla sam napraviti i naravno neesto nauciti jer sam pocetnik u ovome, a i iskreno ne zanima me to toliko da bi sad seo i bavio se tom problematikom.. vec jednostavno da bih skratio neki poso zanimam se za to kako da uradim jer je vrv moguce izvesti to..Zašto pokušavaš otkriti toplu vodu kada su bojler i ostala pomoćna sredstva za zagrevanje vode već davno pronađena!?!
Kada kažeš "neki programčić" onda je za pretpostaviti da nisi siguran u kom programskom jeziku bi to trebao napraviti a i kako! Stoga drži se alata koji su već dostupni i ne gubi vreme uzalud!
pozz!