pomoc oko windows 7

Član
Učlanjen(a)
20.11.2012
Poruka
13
problem je u ovom loaderu izgleda da nije kompaktibilan za 7 u opcijama pise za sve xp,i vista kad prebacim naa vistu onda mogu uci na te opcije sto si mi rekao sad sta bi uradilo kad bi namestio za vistu ili ako ti imas da mi posaljes na mejl
 
Član
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poruka
113
Možda za koji minut odem, ali ću svratiti da vidim kako ti ide. Ako ti ne uspe validacija wina na osnovu dosadašnjih uputstava, moraš uraditi sledeće. Skini Wat fix.

http://forums.mydigitallife.info/threads/26994-WAT-Fix-Fix-your-activation-problems

Wat fix otklanja smetnje za istalaliranje Loadera. Preuzmi ga i pokreni. A onda ponovo pokušaj da instaliraš Loader. Radi sve kao administrator. Mora da uspe. :)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.384
Ne radi se o kompatibilnosti, nego ti vec imas neki loader ili crack u toj 7-ici, obrisi prvo njega (pise ti u poruci "modified-uninstall other cracks", sto znaci da je sistem vec modifikovan i da treba obrisati druge krekove), pa onda sve ispocetka, ili ovako, jos bolje resenje, skini ovaj MBR Regenerator 4.5:
Kod:
http://www.softpedia.com/progDownload/MBR-Regenerator-Download-197128.html
iskljuci sve programe, raspakuj iz zip-a, zatim ga pokreni kao administrator i sacekaj da odradi nekih 20-tak minuta kompletnu operaciju, kada se zavrsi restartovace se racunar (u suprotnom ti to uradi).Kada se startuje racunar pokreni Loader 2.2.1 kao administrator ponovo i idi na install.
 
Član
Učlanjen(a)
20.11.2012
Poruka
13
izgleda da sam uspeo skinuo sam wat fix odradio svoje i onda loader instalirao,i za sad radi nije mi ni jednom skinuo sliku i ne izbacuje da je copy windows,imao sam dva loadera jedan nije hteo a drugi odradi bez problema.Usvakom slucaju hvala ti mnogo na pomoci,sam nebi uspeo da sredim.:) sad samo:tease:
 
Član
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poruka
113
Čestitam drugar. :)

E sad ostaje da sve proverimo. :)

Ako imaš intrnet explorer idi na adresu:
http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidationResult.aspx?displaylang=sr&PageName=validate
Ako ne koristiš Explorer instaliraj ono što ti ponude. Ukoliko ti se Mikrosoft zahvali na korišćenju originalnog softvera - to je to.

Za svaki slučaj, proveru možeš da obaviš i ovako:
Start - My computer - desni klik - Propertis
Na dnu stranice, desno treba da ti se pojavi plavi pravougaonik na kome piše da koristiš originalni WIN.

Moguće je da će neki antivirusni programi da izbacuju upozorenje za dva fajla ( win32/Gendows i win32/Keygen ). Ove fajlove ne treba da brišeš. Ukoliko ih izbrišeš, moraćeš da ponoviš celu proceduru. Sačuvaj negde Loader i Wat fix. Teško se pronalaze bezbedni linkovi za njihovo preuzimanje.

Ako nešto nije kako treba, slobodno se javi. Mislim da si rešio problem.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poruka
113
pise mi da je windows aktiviran

Ako sada tako piše, tako će i ostati.
Sad ga samo čuvaj od vode,soka ili piva koje možeš da prospeš po tastaturi. :) Kad je Microsoft u pitanju, sada je tvoj računar nemoguće izdvojiti od miliona legalnih kopija koje ljudi koriste. Slobodno primaj i instaliraj sve abdejte od Microsofta. Ni jedan ti više neće praviti problem.
 
Učlanjen(a)
01.01.2014
Poruka
23
Druze ,evo samo da obavjestim .uspio sam rjesiti problem na onaj moj stari nacin :
""Idete na start, u traži (search) upisete cmd, kada vam se pojavi da otvoritite cmd na to kliknete DESNIM KLIKOM i na RUN AS ADMINISTRATOR, klikente na da (yes), otvoriti ce vam se crni program i tamo upisete slmgr -rearm

Stisnite enter pa OK i izadjete
Trebate tada ici na start i kliknuti na shut down, kad se iskljuci ostavite ga 5 minuta i natrag ukljuciti i problem je rjesen, sada mozete na desktopu imati sliku koju hocete i koliko hocete"...
s tim da mi nije htio prihvatiti kad upisujem preko tastature nego sam napravio copy-paste i onda je prihvatio ...Evo sad slika stoji i nema obavjesti o Windowsu,,,e sad dokle ce ...Svejedno hvalana trudu ..Ako ovo rikne ,eto mene opet ...:beee:..Pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poruka
113
Verovatno može i tako. E sad koliko je pouzdano, ne znam jer nisam probao.

Ako nije problem proveri za svaki slučaj šta si uradio. Idi na :
Start - My computer - desni klik - Propertis
Na dnu stranice, desno treba da ti se pojavi plavi pravougaonik na kome piše da koristiš originalni WIN. Ako ne vidiš plavi pravougaonik, ne znam šta da ti napišem. Ukoliko si zadovoljan radom svog računara, nemoj više ništa da radiš. To je to. Rešio si problem.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.01.2014
Poruka
23
Pogledao sam i pravougaonik je plav ,sa strane pise da su windowsi aktivirani ...Sad šljaka dobro .ništ ne diram da nesto ne za,,bem ...:beee:..Pozdrav i hvala
 
Natrag
Top