pomoć oko snimanja butabilnog dvd

Član
Učlanjen(a)
17.12.2011
Poruka
162
Pozdrav
kako snimiti butabilni DVD za dizanje sistema i šta treba da snimim dali u iso formatu ili raspakovano
hvala unaprijed

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Samo da se nadovezem na gornji post narezivanje vrsiti na najmanju mogucu brzinu obicno je x4!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Ako je Nero od 7 do 10,moras da namestis CD ili DWD na UDF komandu i narezaces bootabilni CD,ta komanda se nalazi sa leve strane gde je klizac na dole i pronadji tu komandu i samo burn.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.201
Ima i drugih programa sa kojima ti je lakše jer imaju i prevod. Ja koristim Ashampoo npr...Klikneš na Nareži sliku i još tri klika i gotovo...

picture1.png

picture2.png

Klikneš na Pretraži i navedeš program na ISO Fail...namjestiš brzinu na najsporije i to je to...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.085
U Nero-u pokrenes nero express Image project copy/disk image saved project, nadjes putanju do skinutog image-a operativnog sistema, otvoris meni sa leve strane i izaberes najmanju brzinu... next i narezes...

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Imaš i Imgburn. Odličan program za rezanje image-a jednostavan za rukovanje. Inače ko kaže da mora na brzinu x4? Narezao sam dva wina 7 i 8.1 na dabl layere sa brzinom x8 (max brzina za takve diskove) bez ikakvih problema dok ove manje dvd može i na x16 bez problema.

Natrag