Radi se o lanos daewoo 1,4 benzincu.Auto je normalno palio iz prve sve dok ga nisam normalno upalio i ugasio te ostavio u garaži prilikom odmora od 10 dana.došavši sa odmora htio sam ga upaliti i izvesti ali neće da upali zašto ne znam ostavljen u ispravnom stanju.Pokušao sam sam ako je moguće locirati kvar pa bih molio za pomoć iskusnog mehaničara.Prvo što sam provjerio anlaser normalno vrti i pumpa iz rezervara i baca gorivo na filteru goriva prema mašini ali kad odvrnem svjećice na mašini suhe ne dobivaju gorivo.Probao sam skinuti i očistiti neznam kako se zove na slici el .dizna ili ventil te kad špricom ubacim malo goriva i ponovo vratim na mjesto auto upali i radi dok ima to malo goriva.Znači svjećice imaju struje ali ne dolazi gorivo do njih.Malo sam pročitaopa piše da bi takav kvar mogao uzrokovati senzor na radilici.Pošto neznam da li on skroz sprečava dotok goriva do svjećica uslikao sam na mašini i označio te bi pitao da li je to taj senzor da ga mogu zamjeniti ili bi još moglo nešto da bude kvar.Otpojio sam đek sa tog na slici ? senzora i pokušao upaliti auto ali se i dalje ništa ne dešava samo vrti anlaser i ne daje druge znakove.Postavio sam slike mašine pa bi molio pomoć ako je netko imao sličnu situaciju te bi mogao mi locirati kvar bar približno.Najveći mi je problem što je auto radio i ugašen bez problema a sad neispravan od stojanja.Pozdrav na pomoći.
Senzor radilice nije ,zamjenio i dalje ne dobivam gorivo na svjećice.
Senzor radilice nije ,zamjenio i dalje ne dobivam gorivo na svjećice.
Poslednja izmena: