Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala..Za koleginicu @edda@
Posle ne znam koliko vremena..svratih da potražim nešto i videh poslednji nick sasvim slučajno ničim izazavanim...
Nadam se da su svi oni dragi ljudi sa kojima sam se ovde i smejala i razmenjivala mišljenja.... dobro. Da ih voda nije poplavila, da ih klizišta nisu ''razdrmala'' i da ih oluja nije oduvala....Ne mogu baš da se setim svih tih nepogoda...ali rekla bih da je to to.
Takođe se nadam da ih je strefio neki bingo i Amorova strela.
Za sve one forumaše sa kojima sam ''bančila'' ovde i razmenjivala forumsko zlato (bez obzira što sam više puta bankrotirala....LOL)jedna pesmica....
Naravno i na tebe sam mislila... Čuj, pa ti si me podstakao da ne budem lenja i da se malo aktiviram ovde.Ja sam sebe prepoznao u drage ljude, a ako nije tako, nadam se da ćeš iz čiste kurtoazije reći - naravno i na tebe sam mislila
Mada ne znam u kom si sada muzičkom fazonu...zbunjuje me ova Goca Lazarević :lol: Pošto sam ja uvek u istom fazonu, opet nešto ''jače''. BTW, ovaj pevač mi se uvek sviđao ali on to nikad nije saznao :lol: