Poklonite pesmu članu...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Za Deliju, mog prijatelja i forumskog tzara... yes3 Evo snimio sam izvođenje tvog KUD-a, dobri ste bili... :lol:

[video=youtube;ddtS_lm2Oxw]‪majmuni igraju kolo‬‏ - YouTube[/video]

Za Eriniju, pazi šta radiš... :mrgreen:
[video=youtube;9Egt1Hq4wpE]‪Rolling Stones - Paint it Black LYRICS‬‏ - YouTube[/video]

Za Mars, osobu koja je zaboravila da skrene levo kod Albukerkija pa završila, umesto na Marsu, na ovom pokvarenom svetu. :beee: (al dobro je što si tu)... :beta:

[video=youtube;cF2QgIxIPg4]‪Eric Clapton "Hear Me Calling"‬‏ - YouTube[/video]

Za Deatha, prijatelja... :yea:
[video=youtube;dNVwEKZaUrc]‪Sunshine- Misli mene gone‬‏ - YouTube[/video]

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za Deliju, mog prijatelja i forumskog tzara... yes3 Evo snimio sam izvođenje tvog KUD-a, dobri ste bili... :lol:

[video=youtube;ddtS_lm2Oxw]‪majmuni igraju kolo‬‏ - YouTube[/video]
Možemo mi i bolje Tito, nego ovaj momak u sredini Death, malo zabušava. :lol:
Evo, i ja sam tebe snimio pre neki dan. yes3 Svaka čast, veliki si maestro. :lol:

Za prijatelje, Death-a i Tita yes3

Za Mars yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za Deliju (green smile) yes3

Ponekad sam ružan
ponekad sam glup
ponekad sam miran
ponekad sam lud

Za Tita ;)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Za Cecu
2400465566.gif

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Možemo mi i bolje Tito, nego ovaj momak u sredini Death, malo zabušava. :lol:
Evo, i ja sam tebe snimio pre neki dan. yes3 Svaka čast, veliki si maestro. :lol:

Hmm, nisam primetio Deatha na tom snimku, mislim da si se to ti iz prevelike ljubavi prema sebi klonirao u više primeraka (Dum će ovu informaciju sigurno potvrditi). yes3 :lol: K'o što bi rekli u sledećoj pesmi koju ti poklanjam... :mrgreen:

[video=youtube;n8_rq7bhbkQ]‪Skid Row - Monkey Business (music video)‬‏ - YouTube[/video]

Za Eriniju: Šta se ti smeješ, ćuti tu i slušaj uputstva, k'o i svaki šegrt... :mrgreen: Evo za tebe... :D

[video=youtube;vHk_Emakefg]‪The Wall :: Kansas‬‏ - YouTube[/video]

Za Dum: :lol:
[video=youtube;my_lMpDCrI0]‪Chrisette Michele - I'm A Star‬‏ - YouTube[/video]

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hmm, nisam primetio Deatha na tom snimku, mislim da si se to ti iz prevelike ljubavi prema sebi klonirao u više primeraka (Dum će ovu informaciju sigurno potvrditi). yes3 :lol:

Hmm, čini mi se da ti malo zentaš od Death-a, pa se praviš lud kao ne vidiš ga na snimku. :acute:Znam da te je jahao svo vreme dok si nas snimao, ali ne brini, prošlo je mnogo od tada, sad je pripitomljen. :lol:

Vidim da si danas veseo, pa evo za tebe jedna pesma, koja opisuje ovo tvoje današnje, veselo ponašanje. :lol:

Natrag