Poklonite pesmu članu...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za Menu...ovu pesmu su izvodili 85-te kao predrupa Madoni na Virgin Touru :)

Ova ti je dobra, lapsus tikve... predrupa Madoni i to još na Nevinoj guzi.:rofl2: A ona bila 85-e ko avion... imala mnogo veći kvocijent inteligencije nego danas.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Za Deliju, grubijana divljeg pogleda :declare:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ova ti je dobra, lapsus tikve... predrupa Madoni i to još na Nevinoj guzi.:rofl2: A ona bila 85-e ko avion... imala mnogo veći kvocijent inteligencije nego danas.

Sad tako pričaš ali kad si se veselio te 85-te uz njene pesme tj glas i stas, uopšte ti nije bilo svejedno :lol:
E te promene tj defekti koji se u organizmu javljaju sa godinama su beskonačna tema koja se svodi na zov starih dobrih vremena. Ali, neću ti pokloniti Srebrna krila već ostajem kod Madone yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sad tako pričaš ali kad si se veselio te 85-te uz njene pesme tj glas i stas, uopšte ti nije bilo svejedno :lol:
E te promene tj defekti koji se u organizmu javljaju sa godinama su beskonačna tema koja se svodi na zov starih dobrih vremena. Ali, neću ti pokloniti Srebrna krila već ostajem kod Madone yes3

Nilkada mi se nije dopadala kao muzičar, ne pamtim ni jednu njenu pjesmu. A te 80-e kada su i do tada velika imena roka počela da se prostituišu dodavanjem tehno i dance elemenata u svoje pjesme i ne pamtim po nečemu dobrom i kvalitetnom što se muzike tiče. Dotičnu pamtim jedino po sceni divljeg sexa u podzemnoj garaži na haubi auta iz filma koji i ne pamtim kako se zove. Moje vrijeme je vrijeme Radio Luxemburga, vrijeme Vudstoka, vrijeme stvarnih i istinskih veličina roka a ne instant plejbek folera.

Za Vladu Kalembera ću se praviti da nisam ni pročitao. Rijetko učestvujem u ovoj temi jer je skoro izgubila svrhu. Sve se svelo na bezvezno nabacivanje klipova počesto i bez posvete nekome i gotovo redovno bez ikakvog komentara,

Za tebe... uživaj:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kako rece nas mod,sve se svelo na bezvezno ubacivanje klipova,ja vrlo sa vezom ubacujem klipove,a sto se tice onih koji bez posvete ubacuju klipove,iako stoji upozorenje da ce takvi postovi biti izbrisani,moram da primetim da se nekima ipak gleda kroz prste,ali da ne zalazim u to ,ocigledno da je da je neko ovde pomalo privilegovan.:???::D

meno,
reci dal je "svezu" ili bezveze ova pesma tebi namenjena?

Da se ne osetis zapostavljenim PYC for you;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nilkada mi se nije dopadala kao muzičar, ne pamtim ni jednu njenu pjesmu. A te 80-e kada su i do tada velika imena roka počela da se prostituišu dodavanjem tehno i dance elemenata u svoje pjesme i ne pamtim po nečemu dobrom i kvalitetnom što se muzike tiče. Dotičnu pamtim jedino po sceni divljeg sexa u podzemnoj garaži na haubi auta iz filma koji i ne pamtim kako se zove. Moje vrijeme je vrijeme Radio Luxemburga, vrijeme Vudstoka, vrijeme stvarnih i istinskih veličina roka a ne instant plejbek folera.

Za Vladu Kalembera ću se praviti da nisam ni pročitao. Rijetko učestvujem u ovoj temi jer je skoro izgubila svrhu. Sve se svelo na bezvezno nabacivanje klipova počesto i bez posvete nekome i gotovo redovno bez ikakvog komentara,

Za tebe... uživaj:

Ih bre nemoj da si mrgud :acute:
Čim sam napisao "stara dobra vremena" a pričamo o muzici, prva asocijacija su mi Srebrna Krila :)

A za temu...pa jeste fali malo pisanija da bude zanimljivije yes3

Evo za tebe malo old skula

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kako rece nas mod,sve se svelo na bezvezno ubacivanje klipova,ja vrlo sa vezom ubacujem klipove,a sto se tice onih koji bez posvete ubacuju klipove,iako stoji upozorenje da ce takvi postovi biti izbrisani,moram da primetim da se nekima ipak gleda kroz prste,ali da ne zalazim u to ,ocigledno da je da je neko ovde pomalo privilegovan.:???::D

Čuj sad, ona s vezom ubacuje... kao ja ubacujem bez veze. More ne ubacujem nikako, prošla su ta vremena kada sam se još nadao da ova tema ima perspektivu. I Death je bio u pravu kada je prije godinu dana predložio da ide u spam. Da je sad ponovo prebacim prepolovio bi se broj mastera. Nek stoji tu gdje jeste. Šta ti meni Ivanjuška sad pričaš u šiframa... de da vidim kome se to gleda kroz prste. Što nisi poslala na pp, ne mogu ja sve da vidim. Nikome se ne gleda kroz prste i svaki put obrišem one koje nemaju posvetu nekom konkretno navedenom.

Ih bre nemoj da si mrgud :acute:
Čim sam napisao "stara dobra vremena" a pričamo o muzici, prva asocijacija su mi Srebrna Krila :)

A za temu...pa jeste fali malo pisanija da bude zanimljivije yes3

Nisam mrgud, ne dižem ja nos tako lako. Ima vas nekolicina koji možete i na grbaču da mi se popnete pa da se ne mrgodim. Mislim od vas muških... žene imaju bolja mjesta za penjanje... one mogu po glavi da mi skaču.

Evo za Ivanjušku i Deatha:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366

moze,moze ivanjuska:)...evo jedna,malo svezija..mislim kad smo vec kod beograda;)

moze,moze ivanjuska:)...evo jedna,malo svezija..mislim kad smo vec kod beograda;)

Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

evo za rusa i 70...koje su i po meni muzicki,umetnicki najjaceyes3..

iako i 80 te su unele neki zanimljiv,leprsav smek;)evo i za deatha

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
I 80-te nisu bile loše, ne tako kreativne kao 70-te ali imalo je šta dobro da se čuje. Pojavio se MTV i sve je posle bilo drugačije...

Za Rusa i Menu

:dance2:

Natrag