Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
@srce od meda - Nije ovo sve što ja mogu. Imam visoko mišljenje o sebi,jer cenim sebe,a samim tim i druge... Da ti "doskočim" - nemam nameru i ne gledam na sve ovo na taj način...
Moja prijateljica? Verovatno misliš na ljubopitljivu ili na Angie???
Kako god - obe su sasvim normalne osobe i nije im potrebna plastična hirurgija (koja Vama,očigledno,jeste),a avatar je "slika izmišljenog lika" (tzv. nick),pa pustite mašti na volju.
Na sudu? :lol:
"Može centrala da pogreš jednom,ali ne sto puta..."
Ako smo mi vaši zamorčići - čemu ovaj Vaš post?
Pucate od smeha?
Odlično. Smeh je preporučljiv za dobro zdravlje i dobru kondiciju duha,a meni je drago da i ja doprinosim tome da se neko smeje!
Slike? Lažni pp? :???::???::???: <-smajli čuđenja
OK,za slike,mada ne znam za čega će Vam... Lažni pp - o tome ne znam ništa...
"Ćeraćemo se još"? Ah,često li sam ovo čuo u mom životu...
Kako god,da ne kvarim temu i tome slično... Ako imate nešto da dodate - učinite to na pp (rado ću Vam odgovoriti),a za sada je dalja rasprava,što se mene tiče,završena.
Lep pozdrav.
Za Vas jedna "needukativna" pesmica (pošto vidim da ste "edukatovani" :blum3:
Dakle,za srce od meda:
Pa,"prosvetni radniče" sa spremnom psihoanalizom svih koji ne misle kao vi i ne "pomeraju im se mozgovi" po forumu - zapitajte se koliko ste Vi "dovršeni" kada niste u stanju da prepoznate kada vam neko ukaže na nešto loše (u ovom slučaju ukazivano je sanolisu,ali ste Vi "upali" kao Don Kihot).Školski primer nedovršenih ličnosti i isfrustriranih osoba
Moja prijateljica? Verovatno misliš na ljubopitljivu ili na Angie???
Kako god - obe su sasvim normalne osobe i nije im potrebna plastična hirurgija (koja Vama,očigledno,jeste),a avatar je "slika izmišljenog lika" (tzv. nick),pa pustite mašti na volju.
Na sudu? :lol:
"Može centrala da pogreš jednom,ali ne sto puta..."
Ako smo mi vaši zamorčići - čemu ovaj Vaš post?
Pucate od smeha?
Odlično. Smeh je preporučljiv za dobro zdravlje i dobru kondiciju duha,a meni je drago da i ja doprinosim tome da se neko smeje!
Slike? Lažni pp? :???::???::???: <-smajli čuđenja
OK,za slike,mada ne znam za čega će Vam... Lažni pp - o tome ne znam ništa...
"Ćeraćemo se još"? Ah,često li sam ovo čuo u mom životu...
Kako god,da ne kvarim temu i tome slično... Ako imate nešto da dodate - učinite to na pp (rado ću Vam odgovoriti),a za sada je dalja rasprava,što se mene tiče,završena.
Lep pozdrav.
Za Vas jedna "needukativna" pesmica (pošto vidim da ste "edukatovani" :blum3:
Dakle,za srce od meda:
Poslednja izmena od urednika: