Poklonite pesmu članu...

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
@srce od meda - Nije ovo sve što ja mogu. Imam visoko mišljenje o sebi,jer cenim sebe,a samim tim i druge... Da ti "doskočim" - nemam nameru i ne gledam na sve ovo na taj način...

Školski primer nedovršenih ličnosti i isfrustriranih osoba
Pa,"prosvetni radniče" sa spremnom psihoanalizom svih koji ne misle kao vi i ne "pomeraju im se mozgovi" po forumu - zapitajte se koliko ste Vi "dovršeni" kada niste u stanju da prepoznate kada vam neko ukaže na nešto loše (u ovom slučaju ukazivano je sanolisu,ali ste Vi "upali" kao Don Kihot).

Moja prijateljica? Verovatno misliš na ljubopitljivu ili na Angie???
Kako god - obe su sasvim normalne osobe i nije im potrebna plastična hirurgija (koja Vama,očigledno,jeste),a avatar je "slika izmišljenog lika" (tzv. nick),pa pustite mašti na volju.

Na sudu? :lol:
"Može centrala da pogreš jednom,ali ne sto puta..." :D:D:D

Ako smo mi vaši zamorčići - čemu ovaj Vaš post?
Pucate od smeha?
Odlično. Smeh je preporučljiv za dobro zdravlje i dobru kondiciju duha,a meni je drago da i ja doprinosim tome da se neko smeje! ;)

Slike? Lažni pp? :???::???::???: <-smajli čuđenja
OK,za slike,mada ne znam za čega će Vam... Lažni pp - o tome ne znam ništa...
"Ćeraćemo se još"? Ah,često li sam ovo čuo u mom životu... ;)

Kako god,da ne kvarim temu i tome slično... Ako imate nešto da dodate - učinite to na pp (rado ću Vam odgovoriti),a za sada je dalja rasprava,što se mene tiče,završena.
Lep pozdrav. :)

Za Vas jedna "needukativna" pesmica (pošto vidim da ste "edukatovani" :blum3:):

Dakle,za srce od meda:

Poslednja izmena od urednika:

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Mislio sam do danas da je zabranjeno pisanje sa "Caps Lock", ali sam bio u zabludi.

Posvećujem sledeću pesmu PYC-u.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za Srce od meda... od grmečkog međeda (PYC-a). Za Vuka pred sudom, ebo ga Kočić, đe ga s jazavcem zamijeni, što ga zbog vreće kuruza na sud posla. Vuka je trebalo na sud, Vuka zlotvora što sve ovce obesčasti, zulum silan napravi i jagnjetinu mi za sva vremena ogadi.

Mogul i ja na sud, mogul... oću i ja, molim vas?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Mislio sam do danas da je zabranjeno pisanje sa "Caps Lock", ali sam bio u zabludi.

Evo tebi jedna od Ede Ljubića... samo misli i razmišljaj... to je dobro. Pa ćeš možda i ti, kao Dekart pred kraj života izvaliti neku čuvenu ko što je "Cogito ergo sum".

Član
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poruka
147
Za Sanolisa, najboljeg prijatelja, i svu decu, kao i za sve forumaše

Nek' svud ljubav sja i ljude neka spaja...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
[WARNING]Pisanje velikim slovima(Caps Lock) je pravilnikom foruma zabranjeno jer se u kompjuterskoj konverzaciji smatra povišenim tonom tj. vikanjem. 7AF je u pravu što se toga tiče. Kod Vuka je u pitanju jedna rečenica a kod Srca od meda par rečenica. Editujte svoje postove do uveče jer ću u protivnom biti prinuđen da ih obrišem.[/WARNING]

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Najzaaaaaaaaaad da nisam ja na tapetu kod PYC-a....
Samo za njega (PYC-a) i njegovo društvo u ćošku.....

Natrag