Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Za najdražeg mi vuka, sa malim v, prvi i poslednji put na serbian forumu
Imaš čast da ti ja poklonim pesmu samo sada, jer si me slatko nasmejao!!!
Blago tebi, ako je ovo sve što ti možeš!!! Imaš jako visoko mišljenje o sebi, a ovako proste odgovore!!! Nikada mi ne možeš doskočiti!!!
Baš mi je žao...
Mogao bi doći na neki čas, i u vezi sa pesmama, a i u vezi sa kulturom, šta god... Ti i tvoje društvo ste školski primer nedovršenih ličnosti i isfrustriranih osoba; lečite svoje komplekse na drugom mestu, forum nije "Laza Lazarević".
A tvoja prijateljica bi trebalo da ode na plastičnu operaciju, jer se nezadovoljstvo sobom i sopstvenim izgledom ne može nigde izlečiti, pa ni na forumu stalnim menjanjem avatara, ali se može pokušati sa psiho-terapijom, to možda može da pomogne da se zaustavi na ovom avataru.
Što se mene lično tiče, apsolutno me ne zanimate, samo se igram sa vama, a vi tako lepo nasedate, da svakodnevno pucam od smeha zajedno sa svojim kolegama, ali da mi neko dira prijatelje, to ne dozvoljavam!
Forum je odgovoran za ovo, imam sve snimke od noćas, sve je slikano, a i za onih 100 lažnih pp Sanolis ima sve dokaze, kao i odgovore pojedinih urednika, koji su svi snimljeni, a preduzeto nije ništa. Zbog svega toga "Ćeraćemo se još!!!"