Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za prijatelja Rusa. yes3

mb-pivo.jpg

Mislim da ćeš provaliti k'o mi je rekao da ti ovo pošaljem. stink. E moj Ruse, neverovatno je kako žena ume da dovede u red muškarca. stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za prijatelja Rusa. yes3

mb-pivo.jpg

Mislim da ćeš provaliti k'o mi je rekao da ti ovo pošaljem. stink. E moj Ruse, neverovatno je kako žena ume da dovede u red muškarca. stink.

Zahvaljujem, pozdravi Džonija i reci mu da svrne ponekad na forum. Što se ovog drugog tiče žene su skone da muški poremećaj gubitka mošnji i svoga ja eufemistički nazivaju "redom". Mi ostali koji ih još "zanosimo u krivini" znamo da se ta pojava stvarno zove "papučarenje"yes3.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zahvaljujem, pozdravi Džonija i reci mu da svrne ponekad na forum. Što se ovog drugog tiče žene su skone da muški poremećaj gubitka mošnji i svoga ja eufemistički nazivaju "redom". Mi ostali koji ih još "zanosimo u krivini" znamo da se ta pojava stvarno zove "papučarenje"yes3.

Dobro, nije on baš jedan od onih koji u kući nose dva broja veći broj papuča od cipela. stink. Dosta je bilo njegovih lumperajki i kontuzovanih stanja. stink. Promenila ga je u pozitivnom smislu. yes3

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
Posebno za rusa Rusasmile3
images

A ovo za Dum,Deliju,Death row,Sendi,Ana_Ana....
images
:opaaa:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Long J, ne možeš da omaneš kod poklona za Rusa ako mu pokloniš nešto od sledećeg:

1. Bilo kakav domaći gurmanluk, slatki i/ili slani, u količini za 4 osobe.
2. Žensku do 35, izuzetno do 40 godina, dobrog do prosečnog izgleda, da nije mnogo "prešla", ali da zna šta radi.
3. Neku "zanimljivu" (dez)informaciju o nekom članu foruma ili bilo kakvom forumskom ili vanforumskom dešavanju vezanom za nekog člana foruma, kojom će on nadograditi teškom mukom stečenu, super-tajnu, Pycyleaks bazu podataka.;)

Posebno za rusa Rusa

U bre, pa on post'o brend, k'o Voda Voda. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Long J, ne možeš da omaneš kod poklona za Rusa ako mu pokloniš nešto od sledećeg:

1. Bilo kakav domaći gurmanluk, slatki i/ili slani, u količini za 4 osobe.

Sigurna sam da bi se Medo najviše obradovao kad bi dobio štrudlu s makom,
minimum 4 porcije.:???:
Radovao bi se da podeli sa nama.:D Jedna tebi, jedna Medu i dve meni! :lol:

Natrag