Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Čestitam kolega PYC.

eiscbc.gif

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Zalagaću se za mir u svijetu i da ne bude više gladi u Srbiji i Africi.

Gospodine Plavi,čestitam Vam na unapređenju i želim da ovo bude samo jedan od mnogih stepenika koje ćete savadati u Vašoj nadasve plemenitoj i nesebičnoj borbi ka ostvarivanju ovih uzvišenih ciljeva!:D

power-hierarchy-birds.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Svi koji niste dobili zahvalnice dobićete ih kada mi stigne nova pošiljka. Bata Raka kaže da je poslao ali ovi iz FedEx-a su opet nešto zabrljali sa isporukom. Kada mi stignu vratiću se da vam ih priljepim.

Nency 2 odmjerena kao uvijek sa pažljivo odabranim bojama u buketu koje ne ostavljaju nikakav razlog za sumlju u njene iskrene namjere da mi čestita. Hvala Nency.:give_rose:

Čupka moja prijateljica, takođe poklon sa stilom, piće našeg pokojnog druga Tita koje koliko znam na ovom forumu pijemo još samo Coiska i ja. Pošto je Broz odavno ostavio kašiku, ostaće više nama dvojici. Hvala Čupka, neka si se ti nama vrnula nazad.:give_rose:

Eleny pošto nisam siguran da li ti je to na licu zar ili nindža maska:assassin: tako ne znam da li je u kutiji stvarno kravata ili svilen gajtan za katil ferman. Trebala si to razmotati da se bolje vidi. U slučaju dilema, trilema i kvadrilema ja sam uvijek sklon, na prvu, za sebe izabrati najbolju mogućnost... neka bude kravata. Hvala Eleny.:give_rose:

Tito, Vuk, Blokus. Ovom triu forumskih drumskih razbojnika ću reći samo jedno: "Sram vas bilo, zar su to pokloni za čovjeka od 52 godine... hoćete srce da me trefi.:lol: Blokus još dodao usisavač, najmrži zvuk što postoji, ospice dobijem kada ga čujem. Odbiću vam na mladost... hvala sve trojici.

Garavuša zna šta ja volim. Hvala za čestitke i za Kejla, njega baš volim.:give_rose:

Eriče generacijo, hvala ti za iskrene čestitke.:big_boss:

Ivanjuška, zahvaljujem se na kratkom ali vrlo nadahnutom čestitanju.:give_rose: Čuvaj se prehlade na tim donjim granama i redovno pij uvin čaj.:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E čestitam ti i ja... yes3

Jedan turbo navigator, da uspešnije pratiš oblasti za koje si postao zadužen ;)

remote-control-01.jpg

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Čestitam PIC-u na unapređenju i poklanjam mu Klick-klack octopus.
Veoma zanimljiva i korisna stvarčica.

Klick%20Klack%20Octopus.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Cestitam prijatelju PYC-u na unapredjenju,sve pohvale na trudu koji nije bio uzaludu..:)
Od mene skroman poklon..ali od srca yes3

vozacica formule 1.jpg

Licni vozac...kad krenes za dijasporu
samo se lepo zavali na sediste i uzivaj u voznji..:D
Samo da znas ona vozi formulu 1 dobro se vezi...;)
Pazi koji je broj :blum3: nije 96 nego 69 ;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Tito, Vuk, Blokus. Ovom triu forumskih drumskih razbojnika ću reći samo jedno: "Sram vas bilo, zar su to pokloni za čovjeka od 52 godine... hoćete srce da me trefi.:lol: Blokus još dodao usisavač, najmrži zvuk što postoji, ospice dobijem kada ga čujem. Odbiću vam na mladost... hvala sve trojici.

Kaze se "svoj trojici"! :D:D:D

A,posto ti se ne svidja Crvenkapa - evo ti ovaj poklon (od vuka dovoljno):

10229399-ovca.jpg

:beee::beee::beee::beee:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kaze se "svoj trojici"! :D:D:D

A,posto ti se ne svidja Crvenkapa - evo ti ovaj poklon (od vuka dovoljno):

10229399-ovca.jpg

:beee::beee::beee::beee:

E, fala Karadžiću, da Bog da ti noga očitavila.:lol: Poklon je pravi al si zaboravio... čizme.

Death, zahvaljujem na daljincu, možda i posluži, đavo će ga znat.

Erika mene je možda u ovim godinama vrijeme pregazilo ali jesi li ti potpuno sigurna da to nije neka igračka iz sexy-shopa? Ne znam kako se to upotrebljava i osim što predivno plavo i okato izgleda ne naslućujem mu drugu svrhu. Svejedno, magično me privlači... liči mi mnogo na nekoga al da me ubiješ ne bih ti mogo sad reć na koga. Hvala ti.

Cecilija zavaljivo sam se ja po zadnjim sjedištima sve doskora, a te što su brže od mene najviše volim, s njima se čovjek osjeti... pravo muško. Doduše to više liči na rodeo i kroćenje mustanga a za 69 bi mi trebao autobus jer imam skoro 2 metra. Što su me vozale, vozale su... sada sam u penziji. Zahvaljujem na poklonu ali rađe ga prebaci onoj trojici, Vuku, Titu i Blokusu neka njih kroti i voza. Hvala za dobru volju da mi ugodiš.

I vama u trećem turnusu čestitara stižu zahvalnice čim mi račun bude odblokiran.

Poslednja izmena:
Natrag