Svi koji niste dobili zahvalnice dobićete ih kada mi stigne nova pošiljka.
Bata Raka kaže da je poslao ali ovi iz
FedEx-a su opet nešto zabrljali sa isporukom. Kada mi stignu vratiću se da vam ih priljepim.
Nency 2 odmjerena kao uvijek sa pažljivo odabranim bojama u buketu koje ne ostavljaju nikakav razlog za sumlju u njene iskrene namjere da mi čestita. Hvala Nency.:give_rose:
Čupka moja prijateljica, takođe poklon sa stilom, piće našeg pokojnog druga Tita koje koliko znam na ovom forumu pijemo još samo
Coiska i ja. Pošto je Broz odavno ostavio kašiku, ostaće više nama dvojici. Hvala Čupka, neka si se ti nama vrnula nazad.:give_rose:
Eleny pošto nisam siguran da li ti je to na licu zar ili nindža maska
tako ne znam da li je u kutiji stvarno kravata ili svilen gajtan za katil ferman. Trebala si to razmotati da se bolje vidi. U slučaju dilema, trilema i kvadrilema ja sam uvijek sklon, na prvu, za sebe izabrati najbolju mogućnost... neka bude kravata. Hvala Eleny.:give_rose:
Tito, Vuk, Blokus. Ovom triu forumskih drumskih razbojnika ću reći samo jedno: "Sram vas bilo, zar su to pokloni za čovjeka od 52 godine... hoćete srce da me trefi.:lol:
Blokus još dodao usisavač, najmrži zvuk što postoji, ospice dobijem kada ga čujem. Odbiću vam na mladost... hvala sve trojici.
Garavuša zna šta ja volim. Hvala za čestitke i za Kejla, njega baš volim.:give_rose:
Eriče generacijo, hvala ti za iskrene čestitke.:big_boss:
Ivanjuška, zahvaljujem se na kratkom ali vrlo nadahnutom čestitanju.:give_rose: Čuvaj se prehlade na tim donjim granama i redovno pij uvin čaj.:lol: