Član
- Učlanjen(a)
- 13.01.2013
- Poruka
- 25
Ne znam koji su kablovi za merac goriva na rezervoaru,tu su samo creva ulaze pod rezervoar(mozda i u njega,ne vidi se)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
skoro nikad se nedesi da je kvar do sata ili pokazivaca goriva .najcesce se desi ili di polovka ili same instalacije . naj jednostavnije ti je ovako . skini kablobe sa meraca goriva na rezervoaru , daj kontak i kabl spoj sa masom tj. prisloni kabl na lim . ako nista sat ne reaguje najverovatnije je negde instalacija u prekidu . ili cak je moguce da sam rezervoar nema masu , na samom plovku tj na nosacu se nalazi masa koja je zasrafljena . probaj prvo da nju ocistis ....
mislio sam da vidis da li kad izvadis kljuc neka zica u meracu goriva ostane pod naponom tj svetli glinerica. onda je problem sa instalaciom. koliko imas zica u meracu. mozes tu zicu sto ide do sata na komandnoj tabli da spajas na minus, pa na plus. tako treba i kazaljka da se ponasa. kad spojis zicu sto ide na minus sat treba da pokaze nulu. kad spojis zicu sto ide do sata na plus kazaljka treba da pokaze pun otklon. nema tu nikakve nauke. samo pazi da ne spojis plus i minus..