To je vec stvar ukusa.....Green field je skin koji smo mi pravili pre vise godina po nasim zeljama i ophodjenjima,koristeci usput i neka istrazivanja za boje koje najvise prijaju ocima (Zems- bivsi admin,ja.....) dok je SF jos uvek bio na VBulletin platformi i bili smo jedinstveni i prepoznatljivi po njemu jer nijedan forum na vbulletinu nije imao nesto slicno....Kasnije je Zoro prilikom prelaska na Xenforo jedva uspeo taj skin da prilagodi novoj Xenforo platformi a i ja sam licno izricito insistirao za tim skinom ....Otuda i ljubav ka tom skinu......Kolega moderator Iwaan i Zoro su izmenjali malo boje i zatamnili Grin i tako je nastao i Black Knight za sve one koji su hteli da se odmore od belila.....
Svi ostali skinovi su klasicni Xenforo skinovi daleko jednostavniji od pomenutih i relativno je pitanje koji je od njih najbolje i mislim da je to vise stvar ukusa....Night Sky je vracen iz razloga sto ga mnogi koriste i na insistiranje korisnika.....Licno sam i sam intervenisao kod Zora da odmah vrati taj skin iako nisam ga 2 puta postavio...Neka traje dokle traje,forum mora da se nadogradjuje i nesme kaskasti u mestu a kasnije videcemo ako ne bude bilo podrske za taj skin kod buducih nadogradnji da li cemo se i upustati u to da ga sami preradjujemo i prilagodjavamo....to je vec druga prica.......
Hvala svim korisnicima na lepim recima podrske......