Član
- Učlanjen(a)
- 26.10.2009
- Poruka
- 646
Da li pre instalacije novih drajvera za graficku moraju da se obrisu stari,i kako to da izvedem a da ne zeznem nesto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam sa prokletim,ATI,sada AMD driver-ima,muke imao.Brisao sam i sa uninstalerima i driver sviper,ati uninstaller,brisao rucno zaostale "repove" gde god je postojao ATI,CCC natpis u registry bazi u document folderu ma gde sve nisam.Pa posle svega ako nece da se instalira sve to isto u Safe Mod,i opet se desi da na kraju izbaci poruku da nije instaliran potpunoNegde sam naisao na neki tutorial. sta bi i odakle trebalo brisati, cini mi se da za drajvere za graficku ipak ispada najbolje koristiti built in uninstaller(za ati imas ati uninstaller ili pokrenes amd instal manager i preko njega obrises), ja koristim revo uninstaller koji pokrece built in uninstaller i posle skenira za repove.....
Odlican uninstaller,ali sto se tice driver-a(ATI),nece bas sve da obrise.Probaj posle deinstalacije nekih programa da otvoris C:\Documents and Settings\User\My Documents,i videces da je ostalo iza njega jos "djubreta",kao i u samoj registry bazi,pa onda mora "rucno" da se brise.Drajveri se inace skladiste i u-C:\WINDOWS\assembly direktorijumu,pa je zato pozeljno i ovde obrisati "repove",koje nije mogao nijedan uninstaler itd,itd...teaseusput
ja koristim revo uninstaller zavrsava odlican posao ,sto se tice registry fajlova,tako da ti preporucujem taj programcic za deinstalaciju bilo cega,po gotovu kod ATI-ja ,jer ume da napravi veliku pometnju kada noviji drajver instaliras bez deinstalcije starog
:stupid: