- Učlanjen(a)
- 18.04.2014
- Poruka
- 47
Zdravo...Jedno me interesuje da li je moguce da neke ploce poput ddr2 nece da ocitaju win 8.1 tj nece da pokrenu instalaciju?pokusao sam i preko boot-abinog diska i usb-a i nece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zdravo...Jedno me interesuje da li je moguce da neke ploce poput ddr2 nece da ocitaju win 8.1 tj nece da pokrenu instalaciju?pokusao sam i preko boot-abinog diska i usb-a i nece
metro aplikacije mi se ne otvaraju, a jedino se otvori win store ali ni jedna instalacija se ne moze izvršiti. inace u IOBIT uninstaller-u se sada i ne vide metro aplikacije.sve je radilo do juče i unazad od kada je izašao 8.1 i tada sam ga instalirao šta sam zezno ???
evo sa novim drajverom sve isto klik na bilo koju metro aplikaciju ...samo se vrati na početni ekran ,a svaka instalacija nove app iz store se završi greškom 0x80070002Drajver grafike ne odgovara....
kako aktivirati windows 8 .1 citao sam po forumu ali nije mi jasno ima onaj id 9 redi po 7 brojeva ali kad kucam id stane samo 6 a 7 prebaci u drugu kolonu
http://www75.zippyshare.com/v/6RTPmJmb/file.html