Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali problem sa korisnicima ostaje isti kako stvoriti nove navike posto se bojim Majkrosoftove Aprilske sale.Tj.kraja win xp koji se realno u sirokoj primjeni ne korisit ili izuzetno malo koristi u Evropskoj Uniji.
0. Mejl, ako hoće, mogu ti čitati kako god se ulogovao; ogromna većina internet korisnika je u "Velikom Bratu"Uspio sam instalirati windows 8, sve je proslo ok i aktivirao sam ga.
E sad imam dva pitanja i molim sto prije odgovor posebno na ovo prvo jer ne zelm da mi drugi citaju mejl.
1. Slucajno sam instalirao da kada palim pc da moram uneti mejl i sifru od mejla i tako se logujem i ulazim u start meni, kako to da maknem da samo slobodno udjem u pc?
2. Primijetio sam da mi nije uopste brzi, cak kada prvi put palim net explorer ili chrome meni je mnogo sporiji nego na win 7, st tu da radim?
Kako da napravim lokalni nalog?0. Mejl, ako hoće, mogu ti čitati kako god se ulogovao; ogromna većina internet korisnika je u "Velikom Bratu"
1. Možeš napraviti lokalni nalog i logovati se u sistem preko istog ali, tada ti neće raditi Windows store aplikacije;
2. Brzina zavisi od hardware-a, Windows 8.1 je vrhunski OS tako da je neprimerno kriviti i kritikovati sam sistem ukoliko nekom' deluje da je "spor"
Na dugme "Delete".Cim pocne sa dizanjem sistema pritiskaj to dugme dok ne izadje BIOSMozete li samo reci gde tacno da udjem da nesto ne pogrijesim?