Član
- Učlanjen(a)
- 24.09.2010
- Poruka
- 544
Jednom sam dao objašnjenje koje smatram da je sasvim logično . Kada se formirala zemlja atmosfera je bila gusta zbog isparenja sa zemlje jer logično je i zna se da je zemlja nekad bila usijana masa. Ako je bila usijana logično je da je bilo i isparenja u atmosferu koja je bila gusta toliko da nije propuštala ni svetlost. Vremenom su se ta isparenja slegala i polako se kroz atmosferu probijala svetlost. Ali i dalje se nije nazirao izvor te svetlosti tj nije se videlo sunce mesec i zvezde slično kao danas kad je oblačno i kad imamo dan ali se ne vidi sunce zbog gustine oblaka. Kada se atmosfera još malo pročistila počelo je da se nazire sunce mesec i zvezde koje su od tada bile vidljive sa zemlje. Prva reč u stvaranju govori „ u početku „ u početku čega ? U početku stvaranja zemlje. Šta je stvarano pre zemlje nije opisano jer bi tada bilo govora o stvaranju duhovnog sveta stvaranju crnih rupa crne materije i energije i svega onoga od čega ne bi imali nikakve koristi za duhovnu izgradnju.
Jedan prijateljski savet - bolje reci da vadim stvari iz konteksta, da sam satanista i da sam slep pored očiju jer i to ima više smisla od ovoga što si napisao.