Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koliko " sluzbenika "....na okupu....a nema clanova ....da vas priupitaju....... ili sam mozda malo poranio....?
Ja ne pitah nista....a ti odmah o nebuloznim stvarima....kojim...???
Ispasce da spamujem....ali kada si se osetio prozvanim da te pitam....cemu vredjanje " u startu "...?
Evo jednog pitanja, mada iskreno, ne znam da li je baš za urednike :dntknw:
Čemu ovoliko reklama po pozadini? Često mi se omakne ruka pa opalim ili po televizoru ili po laptop-u a ne bih ništa da kupim :???:
Da li je Vaš cilj da se ovde ljudi druže i dobro zabave?![WARNING]7AF edituj post i napiši konkretno koga od forumaša zamišljaš tako kao na slici koju si postavio. Ako nisi htio da imenuješ nisi trebao ni da postavljaš.
Ovo se odnosi na sve koji ubuduće dobiju ideju da postavljaju slike sa neodređenim opisom. Držite se suštine teme.[/WARNING]
Koliko " sluzbenika "....na okupu....a nema clanova ....da vas priupitaju....... ili sam mozda malo poranio....?
Da li je Vaš cilj da se ovde ljudi druže i dobro zabave?!
Da li je Vaš cilj da terate ljude sa foruma, sitničarenjem u porukama? Bio sam ubeđen da je cilj svakog foruma da ima što više registrovanih članovi.
Hvala
7af, ovo je treći put da se bavim tvojim postovima. Za tvoj prvi post u temi "poklonite pesmu članu..." sam imao razumjevanja da se s obzirom na broj postova radi o članu koji se još uvijek najbolje ne snalazi na sf-u. Skrenuta ti je pažnja i naloženo da edituješ post u skladu sa pravilima teme.
Za post u forumu ljubav-sex - romantika u temi "šta muškarca zaista uzbuđuje?" sam izrazio sumlju da je tekst tvoje autorsko djelo i rekao da bi bilo lijepo da nam predočiš izvore ili autora. Smisao tvog odgovora je bio da je tekst autentično tvoj. U svom sljedećem postu sam dokazao da ne govoriš istinu i naveo izvore za veći dio teksta u tvom postu.
Link:http://serbianforum.org/ljubav-seks-romantika/38686-sta-muskarca-zaista-uzbuduje-6.html#post596457
ovo je treći put da se ti "ne snalaziš" u postovanju.svaka tema pa makar ona bila i u slobodnim diskusijama ima svoj smisao i suštinu. Kada neko kao ti u konkretnom slučaju, slučajno ili namjerno, promaši tu suštinu, onda reagujem ja. I reagujem na način kako si to upravo vidio. Ono što se traži od tebe kao i od svih ostalih koji učestvuju u određenoj temi je da se drže suštine teme. Ukoliko se ne drže, tema počinje da gubi svoj smisao i pretvara se u "spam". Moj posao između ostalog podrazumjeva da spriječim takav razvoj događaja.
Ubuduće svoje primjedbe i pitanja postavljaj u ovu temu jer je zato i otvorena.
[warning] ti si zajašio i ne znaš da sjašiš
[/warning]
Da Vam je forum bitan, grupisali bi otvaranje tema, a ne da imate milion tema sa po jednim postom. To je suština posla moderatora.
sada naravno sledi banovanje!!!