Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
NIKADA jel ti to dovoljan odgovorKad ces poceti malo da gledas zenske?:mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
NIKADA jel ti to dovoljan odgovorKad ces poceti malo da gledas zenske?:mrgreen:
NIKADA jel ti to dovoljan odgovor
E vidis ja sam suprotno od toga ja ne mislim da sam najpametniji na svetu i ja volim skolu imam vrlo dobre ocene poboljsao sam se u 7 razredu iz nekih predmeta sam sada kada je otisao najbolji djak najbolji ja engleski mi ide da i nastavnica nemoze da veruje.Tu su i geografija i istorija samo tj ruski matematika je sada boljaBlack nisi ti ni bila bolja sa 13.
Dečko nije još porastao.
Kad se setim kakav sam ja bio u njegovom godinama, onda nema šta da mu zamerim,.
Pusti čoveka da se sredi. Još je dete. Ima vremena za devojke.
Ja mogu da mu poručim da sedne i uči jer će mu dobre ocene značiti za srednju školu.
Niko ne voli školu, nisam ni ja, ali sam je završio nekako.
Da se posle ne kaje.. i da sluša roditelje a ne da kao većina tinejdžera misli da je najpametniji na svetu i da sve zna.
Ja se salim i nisam tebe pitala nista koliko se sjecam...:vorred:Black nisi ti ni bila bolja sa 13.
Dečko nije još porastao.
Kad se setim kakav sam ja bio u njegovom godinama, onda nema šta da mu zamerim,.
Pusti čoveka da se sredi. Još je dete. Ima vremena za devojke.
Ja mogu da mu poručim da sedne i uči jer će mu dobre ocene značiti za srednju školu.
Niko ne voli školu, nisam ni ja, ali sam je završio nekako.
Da se posle ne kaje.. i da sluša roditelje a ne da kao većina tinejdžera misli da je najpametniji na svetu i da sve zna.
Bez svadje molimJa se salim i nisam tebe pitala nista koliko se sjecam...:vorred:
NIKADA jel ti to dovoljan odgovor
Bez svadje molim
Ako je to ljubav onda cu ja da zavolim zeneNe svadjamo se ba mi se tako volimo:mrgreen: