Član
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poruka
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Postovani imam 21 godinu i primetila sam da mi se peruta koza na desnom dlanu,ne mnogo,ali mi nije jasno od cega. Zanima me na sta to moze da ukazuje? nista me ne boli,ne pecka,ne svrbi,ali mi je cudno da mi se peruta koza na dlanu,i to samo na desnom...Srdacan pozdrav
Poštovani,imam veliki problem već 20 dana,bila sam kod dva lekara,još uvek se nije tačno ustanovilo šta mi je konkretno.Naime,imam već 20 dana bolove u stomaku,malo ispod pupka,koji se ponekad prošire na levi deo,ispod grudi,tačnije ispod rebara, i tada me jače boli kada udahnem dublje vazduh.Bolovi u stomaku su takođe praćeni lažnim osećajem na veliku nuždu.To mi se događa po 6-7 puta u danu,ali kao što sam već napisala,osećaj je lažan.Imam redovnu stolicu 1 put u toku dana,ali te lažne osećaje imam skoro tokom celog dana.Bila sam kod lekara opšte prakse koji mi je dao da uradim laboratoriju na Antitela IgG,Helicobacter Pylori,test je dobar,rezultat mi je 3 U/mL.Takođe sam dobila uput na UZ abdomena,svi organi zdravi,samo rad creva poremećen,bar kako drugi lekar kaže,dijagnoza COLITIS AC. Dobila sam da pijem: OMEPROL 2*1 u toku dana,MULTILAC 1*1,METRONIDAZOL od 400mg 2*1 i BULARDI kapsule 1*1. Molila bih za vaše mišljenje,jer ja lekove sve redovno pijem ali nikakvog olakšanja nema,šak imam i upalu grla,jaku glavobolju i nesvesticu.Pozdrav i hvala unapred
Postovani,obracam Vam se jer mi se desava u zadnjih nekoliko dana da osecam tup bol u zelucu i to samo navece kad spavam. Kada ustanem ili kada sedim,bol me prodje. Zato spavam sedeci. Ne veceram kasno. Krvna slika mi je u redu. Pritisak nekad zna da bude malo povisen al imam utisak da je problem nevezan za pritisak. Ne znam sta bi mogao biti uzrok. Unapred hvala na odgovoru.
Imam 51 godinu, radim u firmi koja obradjuje poliesterske smole,nakon posla cesto radim jos poneki fizicki posao,jedem raznovrsnu hranu,pretezno kuvanu,voce,povrce...ne pusim,alkohol koristim povremeno,ponekad se nadima stomak nakon jela tj.kad jedem npr.grozdje ili sirove sljive,neretko tome prethodi stres,gorusicu ponekad imam a podrigivanje ne.Sa tako malo podataka ne može da se učini valjana analiza.Dakle:koliko godina imate,kakav posao radite,koju hranu upotrebljavate,koristite li alkohol,duvan,da li je varenje uredno,nadima li se stomak posle neke hrane,prethodio li je neki stres ili ste hronično pod stresom,gorušica,podrigivanje.Odgovor na ova pitanja bi pojasnio problem.
Srdačan pozdrav.
Radim u proizvodnji.Da li radite u proizvodnji ili kancelariji?