Član
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poruka
- 62
Poštovani dr.Pešić,
uradio sam pregled analize žive kapi krvi,i nalazi su sledeći:Er pojedinačni,pokretni,u najvećem broju pravilnog oblika,ali veliki broj ćelija pokazuje deformitete membrane.Le b.o.Krvna plazma bistra sa prisutnim beličastim elementima koji liče na gljivice.
Terapija:-ishrana bazirana na povrću,voću,nemasnom mesu i ribi.Izbaciti iz ishrane melko i mlečne proizvode,kao i proizvode od pseničnog brašna.Piti najmanje 1,5l vode na dan.
Neophodna je fizička aktivnost.
-Tbl Probiobalance,1 sažvakati ujutru na prazan stomak
-Tbl Paraprotex,2*1pre jela prvih 7dana,a zatim 2*2 pre jela sa velikom čašom vode
-Omega 3 a1000mg,1 posle ručka
-Subling.CoQ10,1 staviti ispod jezika pre podne
-Meal time,3*1 sažvakati u toku jela
Ono što mene interesuje je vaše mišljenje u vezi ovoga i u vezi prethodnog posta na koji mi niste odgovorili,i nteresuje me vezano za ove tablete "Subling.CoQ10"koliko su one bezbedne ,da li ima nekih nus pojava itd...jer sam pre dve tri godine čitao negde da je žena u Americi posle konzumacije istih tableta u periodu od 6 meseci preminula(možda je netačna informacija,ali razumite me,moram da pitam)
Srdačan pozdrav,unapred hvala!
Poštovani Ariatika,koenzim Q10 je sastojak respiratornog lanca u mitohondrijama,i potpomaže stvaranje ATP-a,osnovnog energenta organizma,krajnji produkat metabolisanja masti,glicida i proteina.Sada se stavlja i u kreme za negu kože,jer ubrzava regeneraciju ćelija.Proizvodi koje Ste pomenuli su na prirodnoj osnovi,i svi imaju garanciju potpune neškodljivosti FDA,pa mislim da informacija koju Ste spomenuli je verovatno greška novinara,ili je u pitanju neki nekontrolisan preparat.Na VMA se uptrebljava kao dodatak terapiji srčane slabosti,jer srce radi neprekidno,i troši velike količine energije.
Verovatno Vam je doktor koji je pregledao krv preporučio da ne konzumirate koncentrovane šećere,i slatko voće.
Omega 3 MK je u stvari riblje ulje,u kome ima najvše omega 3 masnih kiselina.On će da pomogne Vašim eritrocitima da povrate elastičnost,koja je jako bitna za njihov rad.Naime,promer kapilara je manji od prečnika eritrocita,a eritrocit mora da se "provlači",a bi depremio kiseonik do tkiva.Ako je membrana eritrocita kruta,dolazi do toga a se eritrociti "zaglave",i ne prenose kiseonik,i tada imamo situciju da se ćelije guše,kao da imaju astmu.Ako budete uzimali preporučeno,na kontrolnom pregledu videćete potpuno drugačiju sliku na mikroskopu,pored poboljšanja Vašeg zravstvenog stanja.
Pozdrav