pitajte člana Cecu69

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ništa ceca,
Samo da ti čujem glas. yes3

Vuce...mozes i mene jednom da poljubis..kad si vec zaredjao...:roll:
Hmm da..kisa..ne volim kisu..:dntknw:
Kisa mi je nekako depresivna..budem tuzna kad kisa pada..sorry
Na radiju je najlosija muzika..sve same balade..tako da mislim po statistici da je najvise samoubistava izvrseno dok kisa pada...:vorred:
Ja se trudim da uvek budem raspolozena i obozavam da vodim ljubav dok ista pada..smile3
Tako da..ima nade za mene da je zavolim..nekad..:D
Eve (iako nisam zaredjao):

kiss_graphics_14.gif

Za tu statistiku ne znam,ali te samoubice treba zabraniti ustavom! Odakle ti pravo da se samoubijaš!? U zatvor 20 godina,pa da vidim da li će ti opet to pasti na pamet... :lol:
Hmmm... Vodjenje ljubavi dok pada kiša? To je leeeepo. ;)

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ceco kako se prave bebe?
shocked.gif

Dva prsta !

Jel smem ja da kazem uciteljice Ceco?:D

Bebe se prave tako sto objekat A uleti u objekat B svom silinom ,i tu malo dodje do nekog trenja i na kraju to sve izazove poplavu .:roll:

Dakle ,bebe nastaju posle poplave .:vorred:

A mene su svo vreme lagali da su nas donele rode .wacko2

Pih ....

:D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Dva prsta !

Jel smem ja da kazem uciteljice Ceco?:D

Bebe se prave tako sto objekat A uleti u objekat B svom silinom ,i tu malo dodje do nekog trenja i na kraju to sve izazove poplavu .:roll:

Dakle ,bebe nastaju posle poplave .:vorred:

A mene su svo vreme lagali da su nas donele rode .wacko2

Pih ....

:D
Nije da ne znam kako sve to izgleda,zvuci i ostalo...nego...znam fkt...ali bebe ni na vidiku:vorred:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
BlekendBlesice ,prvo trebas da nadjes objekat A a zatim da se skines i izasoves poplavu, pa na kraju da uzmes dvogled i za jedno 3-4 meseca ces vec moci da uocis bebence. :D

P.s. Moras pazljivo da gledas svo vreme kroz dvogled i nemoj da si mi slucajno zevala u faking sandalice !!!:acute::blum3:

Natrag