pitajte člana Cecu69

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Cecilija moja i dalje dizes visoku temperaturu pracenu orgomnom kolicinom vlaznosti .... dosla sam samo da te puknem jednom pusom a ti nastavi da uzivas .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Uh,al' si faca! Što je ne pukneš sa jedno 100-200 evrića! Na ovu besparicu bi to i te kako leglo! :lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Uh,al' si faca! Što je ne pukneš sa jedno 100-200 evrića! Na ovu besparicu bi to i te kako leglo! :lol:

Malo sam finansijski u deficitu .Dok se ne stabilizujem ,sto ce biti do 2035-e ako Bog da i ako budem citaVO vreme drzala palceve ,pucam samo sa poljupcima .:blum3:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Vuce...mozes i mene jednom da poljubis..kad si vec zaredjao...:roll:
Hmm da..kisa..ne volim kisu..:dntknw:
Kisa mi je nekako depresivna..budem tuzna kad kisa pada..sorry
Na radiju je najlosija muzika..sve same balade..tako da mislim po statistici da je najvise samoubistava izvrseno dok kisa pada...:vorred:
Ja se trudim da uvek budem raspolozena i obozavam da vodim ljubav dok ista pada..smile3
Tako da..ima nade za mene da je zavolim..nekad..:D

Pozdrav za moju dragu prijateljicu Blu...:D
Naravno da se trudim da odrzim nivo..toplote i vaznosti..jer..znas vec..dok tebe nema mora neko i to da radi..yes3
Nije bas da ne volim taj deo posla..zato se trudim da ga obavim najbolje sto umem :dance2:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ceco ti si jedna od retkih, koja mi nista ne zamera. sta moze da te najvise povredi?

HVALA TI

Nema na cemu Mile...zasto inace postoje prijatelji ..:)
Ako ti odam tajnu moracu da te likvidiram..msm sta moze najvise da me povredi..mnogo toga..ali neka ostane tajna..:)
Ovako izgledam kao super woman ...onako bi bila pacipi*da..a necemo da si kvarimo imidz..:)

Natrag