dragana ...tajnim kanalima sam dosao do slike ce....Kako se osecas kao kandidatkinja za miss SF,i kao favorit...:blum3:
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dragana ...tajnim kanalima sam dosao do slike ce....Kako se osecas kao kandidatkinja za miss SF,i kao favorit...:blum3:
Znas kako Sania...to je vrlo delikatna stvar...
Mislim da kao prvo ne bih volela da se to ikome desi..ali ako je to vec nekome problem..onda mi je jako zapet smatram da nema boljeg mesta od svog gnezda...Sta god da se ruzno nekome desi uvek su tu roditelji koji uz naravno milion pitanja i dosadnog zvocanja ..mogu da pruze vise nego bilo ko na ovom svetu.Kad onaj prvi talas negodovanja prodje sve ce opet biti u redu ako si u svom gnezdu..uz svoje najblize..u svom gradu..drzavi..kakvoj takvoj ali tvojoj..gde znas jezik..gde je mentalitet ljudi slican..
Nije ni prva ni poslednja sa takvim problemom ali uvek se treba voditi cinjenicom da ti nigde ne moze biti bolje nego u svom toplom domu,sa tebi poznatim ljudima.
Ne znam da li sam nesto pomogla svojim mislima...al volela bih da se sve dobro zavrsi po tvoju drugaricu..i da ima vise srece ubuduce.
Znam da je tesko zato sam i rekla da je delikatno o tome pricati..jer ne znam cinjenice kao sto su..kakva je njena situacija sa roditeljima ..kakva je ona osoba hrabra ili manje hrabra...ima tu puno stvari o kojima bi covek razmisljao..bas je tema intrigantna..a opet vidis zivotna prica..koja moze pomoci jos nekom ko je u slicnoj situaciji..da bolje razmisli o svojim potezima..pre..posle..samo ne prekasno..Donekle si u pravu, ali teško je to ceco.... (znam dobro o čemu govorim )... Zavisi to i od roditelja,i od sredine u koju se vraćaš, a prvenstveno od toga kakva si osoba... Ona je doduše nekako pregrmela sve ovo, našla je posao tamo, iseliće se, a našla je i novog dečka :mrgreen: Mislim da nikad u roditeljskoj kući nije imala tu toplinu koju pominješ, tako da je sasvim logično da se izdigla iznad situacije i krenula novim putem. Svaka joj čast na jačini...Zanimljiva je ovo tema za diskusiju, možda i otvorim nešto slično, sad mi je sinula ideja :mrgreen:
Sta kazem kad vidim zgodnog frajera?
Ne ljutim se..neka si..
Ceco da li se ljutis sto sam objavio "tvoju" sliku?
...samo reci odmah je sklanjam.
...vadim se...
Šta Ceca kaže kad joj "zgodni" frajeri dosađuju?
Begaj, bre Andreja, imam si pos'o ..... :lol:
Sta ti Wiz kazes kad ti zgodne cice dosadjuju..?
Mislim da ih ovim ne mozes nikako otkaciti vec samo navuci...Otpevam im ovu pesmu .....