pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sad sam i ja vratila i vidjela da mi je nestao post...opet...misterija...za Serloka Holmsa...
Neko me na forumu opasno ne voli:vorred:
Pitala sam te sta je tvoja profesija?
I jos jedno sad...sta mislis kakvi mi ovo vanzemaljci brisu postove s koje su planete?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Vidis mazo nije do mene...:dntknw:
i meni neko brise postove...bila sam blizu ..a sad sam opet daleko..
mnogo..mnogo mi je obrisano...valjda lupam ko Maxim ...:???:
za tvoje ne znam mora da su izvanzemaljci...:dntknw:
O profesiji ti mogu reci da sam zabavljac..neizlecivi optimista..vedar duh..koji putuje kao nomad..
radim po nekoliko smena da bih donela svima sunce i dugu ;)
nekad mi se isplati a nekad jok..
valjda svima plata kasni ..pa i meni..:blum3:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Putujući cirkus? Klovn? Artista? Dreser životinja? Jeee... Osvojio sam besplatnu ulaznicu za predstavu u mom gradu! :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Daj negde gore, visok sam, stalno će neke babe i kmezava deca da kukaju kako ništa ne vide od mene! :D
Ma nije problem...skraticemo te za glavu..hehehe
bolje se vidi iz prvog reda..jos ako se neka divlja zivotinja otrgne kontroli...
mozes da je zasmejes na mrtvo ime...:)
oma ce se smiri...:)

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Šta bi radila, tj. kako bi se snašla da ti muž samo odjednom, i bez ikakvog povoda kaže: razvodim se od tebe, ne mogu da živim sa tobom, imaš mesec dana da se iseliš.
A ti si u stranoj zemlji, nemaš nikoga svog, a ako se vratiš kući čekaju te dosadni roditelji sa još dosadnijim pitanjima i Srbija ovakva kakva je (problem sa zaposlenjem & sve što uz to ide)... (ovo je inače slučaj jedne moje drugarice pa mi palo na pamet da pitam i druge)...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Znas kako Sania...to je vrlo delikatna stvar...
Mislim da kao prvo ne bih volela da se to ikome desi..ali ako je to vec nekome problem..onda mi je jako zao_Opet smatram da nema boljeg mesta od svog gnezda...Sta god da se ruzno nekome desi uvek su tu roditelji koji uz naravno milion pitanja i dosadnog zvocanja ..mogu da pruze vise nego bilo ko na ovom svetu.Kad onaj prvi talas negodovanja prodje sve ce opet biti u redu ako si u svom gnezdu..uz svoje najblize..u svom gradu..drzavi..kakvoj takvoj ali tvojoj..gde znas jezik..gde je mentalitet ljudi slican..
Nije ni prva ni poslednja sa takvim problemom ali uvek se treba voditi cinjenicom da ti nigde ne moze biti bolje nego u svom toplom domu,sa tebi poznatim ljudima.
Ne znam da li sam nesto pomogla svojim mislima...al volela bih da se sve dobro zavrsi po tvoju drugaricu..i da ima vise srece ubuduce.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Kako se osecas kao kandidatkinja za miss SF,i kao favorit...:blum3:

Natrag