pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Primetio sam da je ekstrovertna ali ne znam da li je to kod nje normalno stanje ili izuzetak.

Maa gde normalno...ja sam skrozzzz extrovertna.........:) sem ponekad kad nisam...:)

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pocela sam da bagujem...jel to normalno stanje ili izuzetak...ne bih umela da objasnim..:)

Destrukcija , uz svo postovanje , ja volim da me zenska osoba naziva prijateljem... I ja sam nov , ali svaki muskarac koristi drugaciju taktiku , kako blize prici jednoj dami , jednoj zenskoj osobi....

Ceco , da si blizu mene , i zivimo u istom gradu , da Te pozovem svojoj kuci , poznavajuci Te , koliko Te poznajem , da li bi dosla???
Poznavajuci te koliko te poznajem...ne verujem da bih otisla tvojoj kuci...:) sto ne znaci da ne bih otisla s tobom na tekmu...na primer..:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ceco, trebala si doci veceras na marakanu, bila je izvanredna atmosfera, a bilo je i dosta zena na stadionu.
Ja svratio da te pozdravim, i da pitam kako si, mada sam siguran da si i veceras raspolozna.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Bas mi je zao sto nisam bila...obozavam utakmice...obozavam marakanu..a najvise volim kad Zvezda pobedi..:yea:
2:1 nije ...lose..mada sam se jezila ..sve vreme :dntknw:

Naravno da sam dobro raspolozena...uvek i stalno..od mene imas velikkkkkiii osmehhhhhhhh

:D naravno za pobedu veliki :air_kiss: :grin:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
jedna pesmica ...moja omiljena...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ufff kako je dobar avatar...Moraću da ga se nagledam dok se ne saženim...Ko je ona? Mislim...ta na avataru?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Znas kad pojma nemam ali cim sam je ugledala odmah sam je spazila..:blum3:
Nisi ti video moje egzibicije sa avatarima..propustio si dobar deo..ali evo jedna slicica koja je bila skoro na zurci kao ja..mislim ja sam bila ona..wacko2 ako znam sta sam nadrobila uuhh :dntknw:

plavusa sa tegom.jpg sta kazes ..? Jel ti se svidja teg...;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Au brate što joj kuk ovako iskočio....rekao sam da ne valja žene puštati u teretanu:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Au brate što joj kuk ovako iskočio....rekao sam da ne valja žene puštati u teretanu:

To se bato kaze koscato du*e....ali ti si mali pa ne znas..:blum3:
Ko ti je kriv kad volis one sto zavode Papu...mnogo mesa......batooo :dntknw:
To kod nas nama...samo Brazil...Afrika...;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
To se bato kaze koscato du*e....ali ti si mali pa ne znas..:blum3:
Ko ti je kriv kad volis one sto zavode Papu...mnogo mesa......batooo :dntknw:
To kod nas nama...samo Brazil...Afrika...;)

Zašto mi to svi kažu....ja ne volim "masnije" ...samo elegantno popunjene...Da ima butku i gepek....nije to debelo.

Natrag