pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ceco ne lazi sebe da ti fizicki izgled nije bitan.

Ne lazem sebe...nikada..
Volim da vidim lepo za oko i to stoji...takvog pozelim bas odmah ali na neko vreme..ako nema one druge osobine koje sam navela..
Vise volim kad muskarac ima nesto cime me osvoji na duze staze...pored takvog bih mogla ostati celog zivota...

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Prvo mora neko da ti se dopadne na prvi pogled da bi pozelela nesto vise, zar ne?

Član
Učlanjen(a)
28.06.2010
Poruka
48
Ceco , da li vise volis popiti neko pice sa muskarcem u nekom kaficu ili diskoteci , ili ga vise volis ponuditi picem u svojem stanu???

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Prvo mora neko da ti se dopadne na prvi pogled da bi pozelela nesto vise, zar ne?

Dam sansu svakome ko me pozeli ...zaintrigira...ali mora stvarno da se pomuci da me i osvoji..

Nikad mi nisu prilazili tipovi toliko ruzni da stipaju za oci....

Uvek dam povoda onome ko me zainteresuje za nesto vise...ali za to mora imati dusu...srce...samo takvi mogu biti pored mene..lepotani prazne glave ili bez smisla za humor..grubi i prevrtljivi nikad mi nisu bili zanimljivi..na takve ne obracam paznju .duze od minut dva..dok ne razmenimo par recenica...ee onda tek znam sa kim imam posla..

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ceco , da li vise volis popiti neko pice sa muskarcem u nekom kaficu ili diskoteci , ili ga vise volis ponuditi picem u svojem stanu???

Nekada sam volela da izlazim..u kafice ..diskoteke i to mi je prijalo..sada vise ne uzivam toliko u guzvi i buci...vise volim intimna druzenja ...ne bitno u cijem stanu...samo da smo sami i posveceni jedno drugom..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Cim nazoves muskarca prijateljem nesto ne stima.
Ja ne bih voleo da me tako nazoves.

Natrag