pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa cao prijatelju...gde si ti...? Svidja mi se tvoja muzika...volim sto si delija..a na pitanje odgovor je snalazim se nekako ..malo klima malo hladno pice i super...:D raspolozenje na visokom nivou...:roll: Zvezda pobedila...sta mislis o tekmi? Ima nade za bolje dane...:yea:

Bilo je dobro prvo poluvreme, drugo su odigrali slabije.
Navijaci su opet bili odlicni.
Mogao bih jos mnogo toga da kazem, ali zene ne vole kad se prica o fudbalu.
Koju ti muziku volis da slusas?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mozda neke zene ali ja fudbal obozavam..Zvezdu jos vise...
Slusam sve sto mom uvcetu prija...haus...tehno..pop..rok...trubace..narodnjake...maa svasta nesto...:dance2::dance2:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
BLEKICE .........pa znas kad te obozavam...ti si moje sunce..jedno veliko srce...dobra prijateljica i veliki zezator..sva si slatkis eto...toliko te volim da ..ne mogu recima opisati...:D:D:D:D punooooooo

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Jaooooo...jopet sam se raznjezila :cray:
Volem ceco i ja tebe i moracu i ja temu da otvorim...mozda me ko sta i priupita:D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Probaj srculence..verujem da bi imali sto sta da te pitaju a vala i ti njima da odgovoris...bilo bi zabavno ..a ti znas da ces uvek biti moje ..veliko...preslatko...

ljubicasto srce.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Volim gans-e ali mi je ova pesma od Metalice bolja..mada mi se svidela i ona od gans and roses..:dance2: tesku dilemu si mi stavio kao zadatak ali eto foto finis je odredio da je metalica pobedila...;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
foto finis je odredio da je metalica pobedila...;)

A konto toga, imas jedan pokloncic od mene .... Samo za tvoje oci:

Hetfield.jpg

Hetfield.jpg

james_hetfield.jpg

Novo pitanje:

Zalazak sunca na plazi ili izlazak sunca na planini?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa....carobnjaku bas mi teske dileme zadajes...volim zalazak sunca na moru ..ali i izlazak sunca na planini...ovog puta cu se odluciti za zalazak sunca na moru...to je neponovljiv dozivljaj...svaki put je drugaciji..volim more..sunce..tako da je pobedio zalazak...

Hvala za slicice bas su extra....ti si nesto romanticno raspolozen danas..evo za tebe nesto..mozda pogodim..;)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag