pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Bilo je par momenata kad sam se ono bas zabavila :dance2: ...na neobicnom mestu za vodjenje ljubavi ;)...na temi da li piletinu jedete rukama ili viljuskom :roll: ..na temi don milana i njegov rodjendan...bas je bila dobra zurka :dance2: ..ali najbolje je cini mi se bilo na temi koka ili pile :)...tu sam se bas iskidala od smeha...bilo je zabavno jos koji put ali eto ti momenti su mi ostali u secanju kao dobra zabava...:yea:umalo da zaboravim temu ,,da li velicina i marka automobila ima neke veze sa velicinom polnog organa kod muskaraca,, hahaha toga kad se setim jos uvek se smejem kao luda...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
I meni je ta sa automobilima bila najsmesnija.....:rofl:...Ali znas kad sam se bas nasmejala od srca? Kada sam u novinama procitala sta je profesor Maric rekao:

psihijatar prof. dr Jovan Marić odgovara

Profesore, zašto ljudi voze džipove?

- To su stabilna i čvrsto oklopljena vozila koja nesporivo garantuju da ćete u slučaju sudara bolje proći - to nije nevažna činjenica, sigurno je i to jedan od razloga. Postoji i mišljenje da veličina automobila može da simbolizuje i seksualnu moć, pa samim tim ukazuje na primarnu seksualnu nemoć muškaraca koji veličinom svog automobila pokušavaju da kompenzuju taj nedostatak.

Reč je o pokazivanju snage, dakle?

- Snagom mašine muškarci žele da pokažu svoju moć ili pak nadomeste nedostatak sopstvene snage. Ne treba zanemariti činjenicu da muškarci imaju stalnu potrebu za konkurencijom i nadmetanjem s drugim pripadnicima istog pola. Što je automobil veći i jači, to je - automatski se šalje poruka - i vozač jači i moćniji od suparnika.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa i ja sam sve vreme to tvrdila .....:acute: a oni meni nema to veze sa zivotom....:dntknw:
Ako ja nemam pojma eto..doktor sexsolog kaze ...dokazano....yes3

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
cecoooo!!
da li si zamisljala princa na belom konju..
tj.da li si zamisljala idealnog muskarca
stvorenog samo za tebe?

196e37228a3fff171ea434ec88e368a4.gif

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ma da...svaki vlasnik dzipa ili je pi*kica ili ima malu ki*u...Hahah pa preterao si majstore :lol: Njemu fali malo muskosti kad balavi takve gluposti :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
cecoooo!!
da li si zamisljala princa na belom konju..
tj.da li si zamisljala idealnog muskarca
stvorenog samo za tebe?

196e37228a3fff171ea434ec88e368a4.gif

Tesko mi je bilo da zaspim..jesam se prevrtala..celu noc...ali ni princa ni konja ne zamislih...:) valjda nemam bujnu mastu..:)

Ma da...svaki vlasnik dzipa ili je pi*kica ili ima malu ki*u...Hahah pa preterao si majstore :lol: Njemu fali malo muskosti kad balavi takve gluposti :D
Ti pitomi nemoj da sumnjas u reci jednog DR MR ...on zna najbolje...:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
:vorred: :agree: :thinking: :what: :zip: Gde ja umem da mislim..plavusa...:dntknw:

Natrag