pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Nije važno samo nek je slatkiš :)
To me podseti na jednu pričicu izmedju mojih prasića :roll:
Deda im je doneo čokolade bata i seka ,na jednoj piše bata na drugoj seka jel :) a oni pričaju izmedju sebe pa kažu e hajde da pojedemo prvo seku a posle ćemo batu :( a najveće prase medju prasićima kaže :brateee koji ste vi kanibali :lol:

Hahahahahaha ... Kanibali ....

Sorry, nestase mi zahvalnice ali iskidala si ga sa ovim, pa sad cu da smejem bar pola sata ko na brasno ... E, dobra si, majke mi.

A ja bas htedoh da pitam da li da ti donesem batu ili seku :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Nije važno samo nek je slatkiš :)
To me podseti na jednu pričicu izmedju mojih prasića :roll:
Deda im je doneo čokolade bata i seka ,na jednoj piše bata na drugoj seka jel :) a oni pričaju izmedju sebe pa kažu e hajde da pojedemo prvo seku a posle ćemo batu :( a najveće prase medju prasićima kaže :brateee koji ste vi kanibali :lol:

Mene je ova priča podsetila na jednu osobu koja je, kad dobijemo čokolade na poklon uvek govorila: "Hajde da prvo pojedemo tvoju, pa ćemo onda svako svoju " :lol:

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Šta misliš o nadaleko poznatoj Milki Canić? smile3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mene je ova priča podsetila na jednu osobu koja je, kad dobijemo čokolade na poklon uvek govorila: "Hajde da prvo pojedemo tvoju, pa ćemo onda svako svoju " :lol:

Bolje da ne pitam koja osoba je u pitanju jer već znam a čini mi se da će sad i drugi znati :mrgreen:

Šta misliš o nadaleko poznatoj Milki Canić? smile3
yukic meni je ona potpuno nezanimljiv lik ali ako je tebi interesantna ok :)

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Kako nije interesantna? Svi je znaju po njenom famoznom "dobro veče". Umetnost je postati poznat samo po dve reci. Skoro me zeznula, za Uskrs, pocinje kviz, svi uzbudjeno cekamo da kaze ono sto uvek kaze, kad ono...mucak...rekla je "Hristos Voskrese". Eeeeeeeeee....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mora da si bio strašno razočaran saznanjem da zna još nešto sem te dve reči da izgovori :)
Nije važno reći će ona dobro veče opet kad dodje veče,Vaskrs je prošao a drugih praznika nema skoro :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Neću da te pitam čisto iz inata :mrgreen:
Malo sam ljuta gledala sam utakmicu pa sam prokuvala a taman sam se nameračila da slavim(sa još jednim pivcetom) ali ne dade mi banda pokvarena sad mi nije slatko :(
Inače sam dobro hvala na pitanju :)
Kako si ti Nency šta ima u tvom kraju jel još stoje barikade ili može da se prodje ? :)

Natrag