Auu Erik bas si resio da me preslisas
Nem pojma sta te spopalo pa da te bilo sta od ovoga zanima ali ajd da ubijemo dosadu,potrudicu se da ti odgovorim ukratko
Ajd redom ..ovako ..najlepse mesto gde sam bila pa ..bilo ih je mnogo ali recimo na nasem(nekada) moru Rijeka,Krk,Makarska i Dubrovnik su mi ostali onako u lepoj uspomeni ..Sveti Stefan takodje, dali zbog ljubaznih i prijatnih domacina dali zbog predivnog ambijenta,prirode i cistog mora ili svega toga zajedno ali eto to cu pamtiti kao najlepsa mesta gde sam letovala
Preko sam isla u ono staro dobro vreme (kad je bilo svega i kad su voleli da nas vide svuda) tako da sam Grcku obisla i sjajno se provela na mnogim ostrvima,ne bih nabrajala na kojim jer bi me se setili agenti iz agencija(nestasna sam pa me lako zapamte) :lol:
Inace mislim da su najlepsa mesta (a gde nisam bila) neke egzoticne destinacije tipa Bora-Bora, Tahiti..Sejseli i tako to,hladovina pod palmom kokteli u ruci a pogled da puca na morsku pucinu,mada ne marim ako mi vidik zakloni neki zgodan dasa :lol:
A sad posto vidim da si se u temi ,,Sta bi ste otpevali osobi iznad da se pored nje probudite,, prosto navikao na to da mi pevas,sad te zanima kako se hranim pre i posle pesme ajd dobro mozda bude zabavno
Pre sexa ne volim jesti a ne secam se da sam skoro i posle njega nesto pojela tako da nemam odgovor na to pitanje (volim da pijem dosta tecnosti ne mislim tu na alkohol,nego na vodu,sokove,a vino samo ponekad kad je neko raspolozenje izuzetno
a jedem samo dva puta u toku dana i to ne vezano za sex, jer kad jedem nista od toga a vala ni posle njega nego mi to nesto dodje kao uzina izmedju obroka :lol
O receptima ne bih jer sam vec rekla da nisam neki majstor u pripremanju klope vise volim da spremam slatkise tako da eto to je to
Ne secam se da me je neko skoro pitao ovako nesto a jos manje se secam da sam odgovorila bilo kome (sa ovolikim postom) tako da sam sokirata
ali samo momenat..dva
vec dolazim sebi polako,pa mogu ti reci da lici na mene da se pogubim u blebetanju :lol: