pitajte clana blackandblond

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ne ku's u klinac?
Ajde ba cecilija pust' njega...Avetinja i ja danima pizdim ovde za Zonkijem...zabole njega dupeto sto ja pizdim ili ti...eto...nece...ja bi dosla pa da sam na Jupiteru...snasla bi se...a ima net i nece...glumi frajera...Kazem mu ja...Zonki ba nisam ti ja na to pala...ako tako nastavis ja ti vise padat' necu rupu u zidu ces da pravis...ma ni abera...avet kazem ti...hajvan jedan...(joj sto volim ove turcizme kako seljacki zvuce...)
Gadjacu ga ZDRVETOM pa ce da vidi...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
BlekendBludnice moja omiljeTa, ti od kako sam ti donela maskiranog Zonketa kao poklon za rodjendan ,izgleda vise nemas vremena da zajases tastaturu i da nam se javis !!!! Ljuta sam !!!!!!!:beee::beee:

:roll:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
BlekendBludnice moja omiljeTa, ti od kako sam ti donela maskiranog Zonketa kao poklon za rodjendan ,izgleda vise nemas vremena da zajases tastaturu i da nam se javis !!!! Ljuta sam !!!!!!!:beee::beee:

:roll:

Ma joj suti...ja mskiranog iz ruku ne pustam:blush:
A pisem ja...samo niko na mene paznju ne obraca moja si mi ti...:(
Postala sam nevidljiva ope'...Nemoj mi zamjeriti ....pravo se lijepo druzim sa maskiraTim samo taj rad.../gor dol...:roll:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ma samo se ti druzi blesice moja,kad ces ako neces sad ....nego ,nemoj preterivati da ne dobijes upalu misica ...:roll: :D

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
Kaze ne...ma ko ce njemu znat'...:dntknw:
Kaze zavrsio s forumima nesto se opasno razocarao...mora da sam ja kriva...i moja titula:stupid:

nisi ti kriva. vratice se, samo da malo ohladi glavu. ne moze on bez tebe
podmigivaniya-118.gif

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
nemoj bre blekice tako
sigurno i njemu, nije sada lako.

budi ti strpljiva, nemoj da izgubis volju
mozda se ispred tvoje kuce pojavi, na belom konju.

zonki je covek za tebe, rodila ga lepog majka
nadam se da ce se pojaviti, da lep kraj ima ova bajka.
lubov-179.gif

Natrag