Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
ajde samo ga nemoj prepasti...ne budi ga s nozOm kako imas obicaj...sacekaj polako da se probudi i kaze:"Sta je mala,sta je mala?"(ovo sam brzo napisala sta je mala sta je mala)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ajde samo ga nemoj prepasti...ne budi ga s nozOm kako imas obicaj...sacekaj polako da se probudi i kaze:"Sta je mala,sta je mala?"(ovo sam brzo napisala sta je mala sta je mala)
7 decembra:mrgreen:
Ali primam ja poklon i prije...:mrgreen:
Evo medena moja ,nasla sam ti maskiranog Zonkea iz jedinice za spamering .
Hvala ti moja si mi ti...Nego smijem mu ja skinut' masku?Nisam ja bas luda za maskiranim tipovima:vorred:
Nisi njega ali ima koga jesi,pa me stra' da i Djokicu ne isprepadas...:vorred:ja mislila nogom....a kad sam ga noŽom budila????
Sad kad si ga napokon dobila samo za sebe ,mozes mu raditi sta god hoces .
Ne mogu da ga ubjedjujem vec me mrsno:mrgreen:Mene njega stra'...:vorred:Uzasssssssss pa sta cu bez njega...sorry
Ma daj ubedi ga da se vrati,...zasto je otisao..sta mu je..:dntknw:
Onako dobre sale..tako duhovito stvorenje jos upoznala nisam..sorry
Onako dobra muzika..eto sad sam se sorry
Onako dobro stvorenje..tako dobar prijatelj koji ti se uvek nadje..nema nigdee sorry
Sad sam skrozzzzzzz dibiduzzzzzzzz tuzzzzzna sorry
Da mu preneses da ga volim puno..da ga obozavam..da mu nikad necu zaboraviti sve ono sto mi je pomogao i ucinio od kad sam dosla ovde..nikadd
eee jbg sad i mene boli srce