pitajte clana blackandblond

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nisam isla nigdje:(
Tu sam u svom kraju...smaram se...crkavam od dosade nema svadbe nema zurke nema nista:D
Ajde neka se neko zabavlja:D
Trebala si i mene voditi da hvatam bidermajer:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislila sam da napravimo zurku Bleki i ja..ali eto on ode na put..pa sam malko..sorry
nisam bas za neko zezanje..:dntknw:
ili jesam ali nem s kim..:dntknw:
da bilo bi dobro da sam te povela..da vidis kakvi su obicaji u mom kraju..
i bacanje bidermajera..pa sito..pa kad se okrece nakumce..pa kad mladu nosi mladozenja preko praga..
Setim se moje svadbe..to je bila ludnica..600 zvanica..kad sam izasla i videla onoliki narod htela sam da se vratim u kucu i ne izlazim od straha..:vorred:
no hajde ubedise me nekako da izadjem..uh..kad sam bacala sito sve sam muskatle pokosila msm da me svekrva zamrzela prvi dan..mada nije sigurno da to nije uradila i drugi dan..wacko2 uzela sam joj jedinaca..:acute:
a da ti ne pricam kako su mi uvalili najdeblju bebu u kraju kao nakumce ..da ga tri puta okrenem ..ziva sam se okilavila a on se dere kao lud..wacko2
samo sam gledala da ga ne ispustim i olupam o beton..uzass
tako ti je to bilo Blekice kad sam ja bila mlada..;)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislila sam da napravimo zurku Bleki i ja..ali eto on ode na put..pa sam malko..sorry
nisam bas za neko zezanje..:dntknw:
ili jesam ali nem s kim..:dntknw:
da bilo bi dobro da sam te povela..da vidis kakvi su obicaji u mom kraju..
i bacanje bidermajera..pa sito..pa kad se okrece nakumce..pa kad mladu nosi mladozenja preko praga..
Setim se moje svadbe..to je bila ludnica..600 zvanica..kad sam izasla i videla onoliki narod htela sam da se vratim u kucu i ne izlazim od straha..:vorred:
no hajde ubedise me nekako da izadjem..uh..kad sam bacala sito sve sam muskatle pokosila msm da me svekrva zamrzela prvi dan..mada nije sigurno da to nije uradila i drugi dan..wacko2 uzela sam joj jedinaca..:acute:
a da ti ne pricam kako su mi uvalili najdeblju bebu u kraju kao nakumce ..da ga tri puta okrenem ..ziva sam se okilavila a on se dere kao lud..wacko2
samo sam gledala da ga ne ispustim i olupam o beton..uzass
tako ti je to bilo Blekice kad sam ja bila mlada..;)

Ahahahahahha i kod nas su takvi obicaji:D
Je li ti svekrva davala med preko praga?:mrgreen:
Ja ne volim te srpske obicaje nekako mi je:bad:
Ne znam sto i iskreno ne bi volila tako da se udam....da mi neki sto bi ja rekla krkani koje i ne poznajem narucuju pjesme i pljazu po stolovima i ono capanje(ljubljenje) po 12000 puta....omg....pa izgubila bi volju za zivotom a ne za prvom bracnom noci:mrgreen:
A caju da ne spominjem kad vice i lupeta onim cekicem...otela bi mu ga i lupila ga po glavi s njim...:mrgreen:
Ja bi volila neku malu svadbu i uzi krug rodbine samo izabrani ljudi:)
P.S.Svaka cast kad si to izdrzala:D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ahahahahahha i kod nas su takvi obicaji:D
Je li ti svekrva davala med preko praga?:mrgreen:
Ja ne volim te srpske obicaje nekako mi je:bad:
Ne znam sto i iskreno ne bi volila tako da se udam....da mi neki sto bi ja rekla krkani koje i ne poznajem narucuju pjesme i pljazu po stolovima i ono capanje(ljubljenje) po 12000 puta....omg....pa izgubila bi volju za zivotom a ne za prvom bracnom noci:mrgreen:
A caju da ne spominjem kad vice i lupeta onim cekicem...otela bi mu ga i lupila ga po glavi s njim...:mrgreen:
Ja bi volila neku malu svadbu i uzi krug rodbine samo izabrani ljudi:)
P.S.Svaka cast kad si to izdrzala:D
hahaha ti kad objasnis obicaje i meni dodje bljak...wacko2
sta cu...pustila sam neka rade sta hoce..:blum3:
zamisli jos kakav mi je bio veo od silnih namazanih usana..kad su me cmakale svaka je ostavila svoju boju ruza na mom velu..uplasila sam se kad sam se ugledala u ogledalo od silnih usta koliko sam ih imala na licu..wacko2 izgledala sam kao klovan u cirkusu..
da hranili smo se slatkim od sljiva..:roll:
Moram jos nesto da ti ispricam..obicaj je da kad dodjes do praga jel da te mladozenja preko njega prenese..ali ti predhodno uvale pogacu pod misku..a vino u drugu ruku..znaci mozes samo da se nadas da nece da te mladozenja otrese negde a ti punih ruku mozes i nos da razbijes..tako ti moj dragi mene zgrabi da me prenese preko praga..nagazi na moju haljinu i umalo ne polupasmo noseve..ode i pogaca i vino u majcinu..samo sam stigla za usi da ga uhvatim da ne poginem hehehehehe
Maa ja sam ti Blondice jedna komendija od woman..gde god se zadesim sou napravim..uzasss
A za prvu bracnu noc ima dobar stos i istina..znas sta mladenci rade prve bracne noci?
Broje novac i otvaraju poklone..mi smo to radili do ujutru..i umirali od smeha...
nikome nije bilo do sexa...hehehehe
Kad sam bila kao ti ja sam govorila nikad svadbu necu praviti..jedan rucak sa najmilijima i gotovo..ali eto..:dntknw:
zato nikad ne reci nikad..jer bas ono sto neces potrefi te..:vorred:
Jos ako si grebala fil sa dna sepre kazu padace kisa bas taj dan kad ti je svadba..paa seti se jel volis da grebes po dnu serpe kad skuvas puding ili fil za tortu..
Ja sam razmisljala celu noc pred svadbu jesam li ili nisam to radila kad sam bila mala..hahahah
izgleda da nisam..nije padala kisa..:acute:

Tvoj muz je dosao kod tebe u kucu?
Kako se to bese kaze "Na Miraz":)
Ma nee ja sam otisla kod njega ali na drugo mesto..:)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
hahaha ti kad objasnis obicaje i meni dodje bljak...wacko2
sta cu...pustila sam neka rade sta hoce..:blum3:
zamisli jos kakav mi je bio veo od silnih namazanih usana..kad su me cmakale svaka je ostavila svoju boju ruza na mom velu..uplasila sam se kad sam se ugledala u ogledalo od silnih usta koliko sam ih imala na licu..wacko2 izgledala sam kao klovan u cirkusu..
da hranili smo se slatkim od sljiva..:roll:
Moram jos nesto da ti ispricam..obicaj je da kad dodjes do praga jel da te mladozenja preko njega prenese..ali ti predhodno uvale pogacu pod misku..a vino u drugu ruku..znaci mozes samo da se nadas da nece da te mladozenja otrese negde a ti punih ruku mozes i nos da razbijes..tako ti moj dragi mene zgrabi da me prenese preko praga..nagazi na moju haljinu i umalo ne polupasmo noseve..ode i pogaca i vino u majcinu..samo sam stigla za usi da ga uhvatim da ne poginem hehehehehe
Maa ja sam ti Blondice jedna komendija od woman..gde god se zadesim sou napravim..uzasss
A za prvu bracnu noc ima dobar stos i istina..znas sta mladenci rade prve bracne noci?
Broje novac i otvaraju poklone..mi smo to radili do ujutru..i umirali od smeha...
nikome nije bilo do sexa...hehehehe
Kad sam bila kao ti ja sam govorila nikad svadbu necu praviti..jedan rucak sa najmilijima i gotovo..ali eto..:dntknw:
zato nikad ne reci nikad..jer bas ono sto neces potrefi te..:vorred:
Jos ako si grebala fil sa dna sepre kazu padace kisa bas taj dan kad ti je svadba..paa seti se jel volis da grebes po dnu serpe kad skuvas puding ili fil za tortu..
Ja sam razmisljala celu noc pred svadbu jesam li ili nisam to radila kad sam bila mala..hahahah
izgleda da nisam..nije padala kisa..
Ahahhahhaahhhaah....joj meni legende....obozajem te:heart:
Sve te obicaje znam ali kad skontam da sam ja u svojoj vezi musko...(donekle i to samo iz sprdnje raje ali to nije istina)moracu ja njega preko praga nositi,svekrvu nemam pa me niko hraniti nece:(
Ali ajde...grebala sam serpe i kao mala i sad kao malo veca:mrgreen: znaci poplava moram gumene cizme obuti na sopstvenu svadbu:stupid:
O sta sama sebi uradih:cry:
Ma necu pare da brojim to do jutra sacekati moze...ima nekih precih stvari:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
De..de..vremena su se promenila...mozda sve bude drugacije kad ti budes mlada..:dntknw:
sva je prilika da ces ti isterati svoje zelje pa kud puklo da puklo..i cestitam ti na tome..yes3
drzi se ti tvog plana i programa i bice svima fino...;)
Laku noc Blondice :hi:
..odoh na spavanjac..treba odem u cirkus ujutru..wacko2

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
De..de..vremena su se promenila...mozda sve bude drugacije kad ti budes mlada..:dntknw:
sva je prilika da ces ti isterati svoje zelje pa kud puklo da puklo..i cestitam ti na tome..yes3
drzi se ti tvog plana i programa i bice svima fino...;)
Laku noc Blondice :hi:
..odoh na spavanjac..treba odem u cirkus ujutru..wacko2

Laku noc cecilija hvala sto si me nasmijala u ovom tmurnom danu:D
Ima da bude po mom ili nikako:mrgreen:
Ljubim puno:air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Jedna pesmica od mene ...;)
za one koji samo posle ponoci izlaze na mesecinu...;)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag