pitajte clana blackandblond

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Haaaaa :???: Kako lažeeee...Pre neki dan je dobila kafu i to ne jednu!,slatko od jagoda....eeeej u ovo doba slatko od jagoda...novine i to Cosmopolitan ovomesečno izdanje eeeeeej...A ružu ima u bašči pasama neka uZbere.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Haaaaa :???: Kako lažeeee...Pre neki dan je dobila kafu i to ne jednu!,slatko od jagoda....eeeej u ovo doba slatko od jagoda...novine i to Cosmopolitan ovomesečno izdanje eeeeeej...A ružu ima u bašči pasama neka uZbere.
O joj....oprastas li?Ja zaboravila...obecavam ujutru cu ti donesem cvarke u krevet da se oduzim...i jos ponesto:mrgreen:
Da li izbegavaš alkoholna pića?
Ne izbjegavam sta vise....volim pomalo popit'...ali sam kazu prgava kad popijem penjem se po stolovima:lol:pa mi brane:mrgreen:
Inace najvise volim pivo i tekilu;)

samo da ti prijavim da jedem čvarke i da ti ne dam...:beee:

:fuck:............

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Kao da mi se oduži ,a ovamo čvarci masni ,da me ubije sa holesterolom i dovede drugog....Eeee ima bata bubrege...Zato ću ja sebi da naseckam fino slanine :D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Da li si udata?
Ne u RL:mrgreen:(msm da nikad i necu biti)a na forumu da za mog Zonku:heart:
Kao da mi se oduži ,a ovamo čvarci masni ,da me ubije sa holesterolom i dovede drugog....Eeee ima bata bubrege...Zato ću ja sebi da naseckam fino slanine :D

E odlicno kako si znao da mi cale radi u firmi gdje se proizvode te mesnate i suhomesnate gluposti...sve cu ti ja nabaviti za dz i obecavam necu te ubiti:D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Blondice...da te pozdravim :hi::air_kiss:

i pitam..kako si raspolozena veceras..:dntknw:
sta ima novo kod tebe?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cao cecilija fala kad si svrnula:)
Ma nista novo malo sam popila pa mi se vrti u glavi:vorred:
I da cestitam jos jednom na tituli:air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dva dana sam bila na svadbama...nista ne cujem od preglasne muzike jos mi u glavi tutnje vozovi..wacko2
znam kako je kad se vrti..a vrti se strasnnnnoooo
mene drzi jos od subote i jedva cekam kad ce ringispil da se zaustavi a ja sa njega sidjem..:)
Hvala na cestitkama za osvojenu titulu..ja to malo...:flirt: eto
Ti si isla negde onako sa merakom ..za vikend?

Natrag