Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Već sam pokazao kako si izmanipulisao sa pedofilima. Nema pedofilskih škola već LGBT škola i to je na nivou statističke greške u nekim zemljama-tipa Nemačka. Zaista, besmisleno je ulaziti u sitna crevca oko sličnih manipulacija, koje koristiš, a koje su plod tvoje opsesije bizarnostima. Nema potrebe izučavati sve ove bizarnosti i zalaziti u njih, budući da je to proizišlo iz ove opsesivne priče.
Ne, nisi nista dokazao Jovane.. Ti se uopste ne bavis sustinom, vec se hvatas za sitnice, da li je Slap preuvelicao ili ne.
On moze da preuvelicava, ali ostaje cinjenica da se u tim skolama promovise pedofilija, LGBT i izvrnute vrednosti, i da se deca uce perverzijama!
Takodje, ja sam lepo objasnio da se iste stvari promovisu i po obicnim skolama, sto sam slusao, jer mi ljudi pricaju. Oni uslovljavaju roditelje i novcano i ispisom iz skole, ako ne obuku musku decu u zensko..
Ako je tebi ovo normalno, onda ja nemam sta da pricam! ...
Ti si to cak i normalizovao! Jer si svojim stavom naveo - da deca nisu u opsanosti, jer se "gej radja" a ne postaje! Sto je izmisljotina koju su nametnuli LGBT lobisti da bi mogli nesmetano da zlostavljaju decu!
Dakle, ti si svojim stavom sve rekao!
Tebi je skroz OK, da nam decu teraju da se oblace u zensko po skolama, da ih poucavaju genderisti i manijaci i da ih uce perverzijama! Za njih opasnosti nema, jer ako deca nemaju "izvrnuti homoseksualni gen" - , nece takva ni postati..
To si izjavio!
Dakle, ti si svojim stavom legalizovao:
Homoseksualnost, transgenderizam, pa cak i pedofiliju, jer pedofilija je bolest i dolazi od izvrnutog genetskog materijala!
Ako je ovo biblijski i Hriscanski, ako je legalizacija toga, podrska koju ti pruzas toj populaciji ok, onda je sam Bog kriv sto je pobio SODOMISTE i osuduo ih u Starom Zavetu!
Hvala, ali ne hvala takvoj teologiji! Meni ovakva teologija ne treba! Niti ce ijednom normalnom Hriscaninu!