Pedofilija - tko je za legalizaciju ovog sotonina kurvaluka?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zaista?

Pedofil preko interneta i aplikacija 7 godina mamio ...

Narod.hr
https://narod.hr › hrvatska

· Преведи ову страницу

4. 11. 2022. — ... pedofil. Foto:snimka zaslona. Punih sedam godina 21-godišnji ... U Kalifornijskim je školama pedofilija 'seksualna orijentacija'?

Kao što vidiš, ovo se može naći samo u Narod.hr, jednom od takvih ultrakatoličkih novina, koje stvaraju paniku u narodu.

Ne manipulisi! Znam ja da je izvor sa 'narod.hr'. I to ne znaci da nije tacan, to sam usput naveo..

Sta je sa drugim tekstom?

Uzeo si ono za sta mozes reci da je to "katolocki izvor' a ovaj drugi tekst sto sam naveo, cime si dokazao da je iz hrvatske?

Zasto si toliko manipulativan?

Pa covece, tebi stvarno nije dobro ako se tako boris protiv istine, ako toliko izmisljas!

Svi mediji su preneli ovu vest o kaliforniji!

Ajde dokazi da ono sto sam ja naveo o zakonu nije tacno? Znam da ces pokusati da izvrces po obicaju... Ne, niko nije ni rekao da je to legalizacija pedofilije, ali jeste umanjenje kazne za zlocin!

I ono sto sam naveo o smanjenju praga zrelosti ne mozes poreci nikako!

A ne mozes ni te navode iz "narod.hr", ako mozes izvoli!

Cuj katolicki je izvor, pa je zato netacan... ?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tvoj je u smislu da je alergican na 'teorije zavere' i da je sigurno istog verskog opredeljenja..

Pa prvo je red da pitaš čoveka.Kako možeš da sudiš pre nego što dobiješ odgovor? Da li je istog verskog opredeljenja? Ne znam,pitaj čoveka kakavog je verskog opredeljenja i da li je uopšte bilo kog verskog opredeljenja.

Nisam rekao da je potplacen..

Čest i standardan narativ na našim Balkanskim prostorima. Nemislimnijada ti baš tako misliš, ali karikiram situaciju.

mesto da ustanes sa normalnim ljudima i boris se protiv perverzija i sodomije, ti ih branis

A gde si video da ja podržavam takvo ponašanje? Ne, ja svojim stavom da ne treba od toga praviti paniku, ne znači da to podržavam već upravo kao što rekoh...ja ukazujem da je pozornost usmerenana pogrešnim osnovama.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Cuj katolicki je izvor, pa je zato netacan... ?

Nije problem što je katolički već što je desničarski. Imaš katoličke sajtove i glasila koja su korektna i nisu opterećena na ovaj način. Ali ovaj je pronacionalistički, prodesničarski i konzervativan sa ciljem da stvara paniku. Nema veze što je katolički. Imaš slične i kod pravoslavnih i protestanata. Zato prefiks katolički nije presudan.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa prvo je red da pitaš čoveka.Kako možeš da sudiš pre nego što dobiješ odgovor? Da li je istog verskog opredeljenja? Ne znam,pitaj čoveka kakavog je verskog opredeljenja i da li je uopšte bilo kog verskog opredeljenja.

Ma sta ja njega imam da pitam, vidim da je alergican na teorije zavere kao i ti, i time je sve jasno, a koje je on vere bas me briga. Ne zanima mene on, nego ti.. Meni je krivo sto si ti nesvestan situacije..

A gde si video da ja podržavam takvo ponašanje? Ne, ja svojim stavom da ne treba od toga praviti paniku, ne znači da to podržavam već upravo kao što rekoh...ja ukazujem da je pozornost usmerenana pogrešnim osnovama.

Daj Jovane, nemoj me zafrkavati! Pa da se iz tvog pisanja ne primecuje stav relativizacije, ja ne bih uopste reagovao.

Ti pokusavas svojim pisanjem da umanjis situaciju i da prikazes ovo kao nesto sto nije opasno, a stvari su alarmantne!

Ne mozes meni pricati da stvari nisu alarmantne, kad mi dodje zena i prica da joj unuka teraju da se oblaci u zensko u skoli u inostranstvu, i prete novcanom kaznom i ispisom iz skole!

Ako se tome protivis, onda to i osudis, umesto toga ti osudjujes nas za ekstremizam, da smo mi krivi sto se borimo da deca imaju pravo da neometano pohadjaju nastavu, i da ih se ne prisiljava na takve perverzije!

Zasto nas osudjujes umesto da osudis sodomiste i manijake?

Samo tezis da dokazes kako mi nesto izmisljamo, da smo ludi? Pa moze li biti iko ludji od onih koji na takve radnje prisiljavaju malu decu?

Jovane, ja stvarno nemam reci za tebe!

Ali ovaj je pronacionalistički, prodesničarski i konzervativan sa ciljem da stvara paniku.

Aman covece, kako da ne stvaras paniku, ako oni to rade deci. Zar stvarno mislis da je neko seo i izmislio takvu pricu? Neko bas ima toliko maste, i toliko je dokon..

Pa jesam li ja ovo izmislio, kada sam rekao da prisiljavaju musku decu da se oblace u zensko?

Ti umesto da osudis one koji to rade, ti osudjujes nas da smo mi ekstremni i da smo ludi!

Covece, sta je s tobom?

Zar nije lud onaj koji to radi deci?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Rekoh ti, deca ne mogu biti izmanipulisana po tom pitanju jer ako nemaju genetsku sklonost ka tome neće postati homoseksualci. Zato kažem da se diže nepotrebna panika.

Ali to je sporedna stvar u realnoj kritikci. Realne kritike greha nema, većse kod takvih ultradesničara sve svodi na kritku forme, kojase diže na nivo panike, a za tako nešto nema potrebe. Potrebnaje druga vrsta reforme-reforma mentaliteta i karaktera.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Rekoh ti, deca ne mogu biti izmanipulisana po tom pitanju jer ako nemaju genetsku sklonost ka tome neće postati homoseksualci. Zato kažem da se diže nepotrebna panika.

Ne postoji genetska sklonost!
Svi mogu da postanu gejevi!

Razgovarao sam sa covekom koji je gej, i on je priznao da je to naucio! Dakle, kad pricas o "urodjenosti", to nije u skladu sa naucnim cinjenicama ni sa biblijom!

Sveto Psimo uci da covek postaje gej! On se ne radja takav, vec postaje gej! A ne bi ni bilo pravedno da Bog ubije nekog ko ima genetski poremecaj! To je nehumano!

Dakle, kad nas optuzujes za ekstremizam, ti optuzujes i Boga da je ubijao genetski bolesne ljude!

Zato kažem da se diže nepotrebna panika.

Panika jeste opravdana, zato sto se te stvari uce! I zato je Bog takve ubijao, da ne bi sirili "zarazu" na druge!

Ono sto se desilo u Sodomi, to je da su svi od najmanjeg do najveceg postali homoseksualci! Bas zato sto su grehu udovoljavali.. A to je dokaz da to nije "genetska" (urodjena bolest), vec je posledica greha i neposluha!

Ali to je sporedna stvar u realnoj kritikci. Realne kritike greha nema, većse kod takvih ultradesničara sve svodi na kritku forme, kojase diže na nivo panike, a za tako nešto nema potrebe. Potrebnaje druga vrsta reforme-reforma mentaliteta i karaktera.

Znas sta, prestani da nas nazivas ekstremistima. Niko ne zeli da tuce gejeve, vec zeli da ih leci!

To je govorio Slap, to sam rekao i ja.

Niko nije pozvao na nasilje, vec na zastitu drustva i vrednosti, kao i pomoc onima koji su oboleli!

Hriscanstvo nije lek za fizicke već duhovne bolesti! A homoseksualizam je jedna od njih (duhovna bolest)!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mada, ovo sve preouzima sa ultradesničasrkih katoličkih sajtova.

Odakle ja što preuzimam je isključivo moja stvar, pa makar to i bio 'problem'. Ne riješavaj moje probleme.

Na tebi je, kad si se već sam i bez moje prisile u to upustio, dokazati da je to laž, a još nisi. A dok ne demantiraš - lažov si ti.

Još detalja o 'jajoobješenom' Alfredu Kinsey-u

Ateističko znanstveni autoritet, seksolog Alfred Kinsey u svojoj knjizi Male Report, pedofiliju je htio prikazati kao sasvim normalno seksualno ponašanje, te se otvoreno zalagao za (pazite) normalizaciju seksualnih odnosa između odraslih i djece. Iako se nitko tada iz njegova okruženja, na Institutu koji je on vodio, nije upitao otkuda je prikupljeno to mnoštvo podataka koje je koristio u svom „znanstvenom“ istraživanju pedofilije i općenja sa životinjama, kasnije se ispostavilo da je glavni i možda jedan jedini izvor bio gosp. X. A tko je gosp. X:

Gosp. X, po svojoj pedantnosti, vodio je precizne bilješke o svojim seksualnim aktivnostima. Gosp. X je još kao nejako dijete seksualno općio sa svojom bakom i s vlastitim ocem. Kao dječak seksualno je općio sa sedamnaest od trideset troje srodnika s kojima je dolazio u dotjecaj. Kasnije u životu gosp. X je imao homoseksualne odnose sa 600 mladića u predadolescentskoj dobi, heteroseksualne odnose sa 200 djevojaka u predadolescentskoj dobi, seksualno je općio s mnoštvom odraslih ljudi, obaju spolova, kao i mnoštvom najrazličitijih životinja.

Za Kinseya, gosp. X nije bio neprirodni seksualni monstrum, već (za razliku od svih nas) potpuno normalan čovjek. Kinsey na jednom čovjeku, ovakvom kakav je gosp. X, temelji dokaz svoje znanstvene teorije. Ovo nema nikakve veze sa znanošću, nego isključivo s Kinseyevom potrebom da svoje osobno shvaćanje i prakticiranje seksualnosti učini prihvatljivim, kako sebi tako i društvu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Na tebi je, kad si se već sam i bez moje prisile u to upustio, dokazati da je to laž

Već sam pokazao kako si izmanipulisao sa pedofilima. Nema pedofilskih škola već LGBT škola i to je na nivou statističke greške u nekim zemljama-tipa Nemačka. Zaista, besmisleno je ulaziti u sitna crevca oko sličnih manipulacija, koje koristiš, a koje su plod tvoje opsesije bizarnostima. Nema potrebe izučavati sve ove bizarnosti i zalaziti u njih, budući da je to proizišlo iz ove opsesivne priče.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Već sam pokazao kako si izmanipulisao sa pedofilima.

Ništa nisi dokazao i pokazao. Dapače pokazao si sebe kao alergičara na činjenice i istinu.

Nema pedofilskih škola već LGBT škola

Čijim, kako vidjesmo, Upravnim tijelom škole rukovode pederi i pedofili.

i to je na nivou statističke greške u nekim zemljama-tipa Nemačka.

Bravo! Sad si priznao da ipak postoje. U Berlinu. Ne u ilegali, nego po odobrenju Berlinskih vlasti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ništa nisi dokazao i pokazao. Dapače pokazao si sebe kao alergičara na činjenice i istinu.

Posle se pitaš navodno, a zašto se ne upuštam u dalju disukusiju. Pa zbog ovoga. Znači činjenica da se ne radi o 'pedoflskom' vrtiću, kako si ti namerno manipulsao, već o LGBT vrtiću, tebi ne znači ništa već i dalje teraš istu priču. Zaista tu nema šta dalje da se raspravlja.

Kada budeš realan i priznaš da si pogrešio, onda diskusija ima smisla.

Natrag