Pedofilija - tko je za legalizaciju ovog sotonina kurvaluka?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pedofilija je zabranjena.

Pa baš i nije. Već su neke države zakonom omogućile pedofilima da drže ‘svoja pedofilska orgijališta sa djecom’. Već sam pisao, samo ću ponoviti:

U Njemačkoj su pedofili došli do toga da mogu ustanovljavati vrtiće. Tako u berlinskoj četvrti Schöneberg pedofili otvaraju „transrodne vrtiće“.

To se dešava iz naroda u toj i sličnim zemljama. Narod će naterati vlasti da postupe i uvedu verska ograničenja zbog problema sa kojim će se suočiti …. tražiće na ulicama i u demonstracijama da se u zekone uvedu verska pravila. To je obnavljanje sile 8-og cara iz Otkrivenja 17.

Pogriješio si samo u jednoj stvari, neće to činiti, i ne čine, oni koji su Kristovi, kršćani, nego, kao što pokazuju gornje činjenice, to čine 'svih vrsta 'tvoji' antikristi - sodomlije, pederlije, kozojeblije, binarlije, dženderlije ....

Ima jedna razlika. Bitna je. Ovi pobrojani što se bore za ta svoja prava (pitanje koliko je sve tačno..ali uzmimo da je sve to tačno), oni se bore za to da oni to mogu ako žele. Ne da se to nametne drugima. Koliko god bilo uvrnuto.

Bravo Jovane. Misliš, hoćeš reći, pedofili samo traže svoja prava. Njima se je*be s djecom, pa tko je taj, tko je ta sila, da nije možda Bog, tko im može i smije u ‘demokratskom uređenju’ uskratiti i zabraniti, ili ih kazniti, ako je*bu djecu. To je njihovo pravo, oni samo traže svoja prava i ne traže da se drugima nametne da moraju biti pedofili.

Rezime - Jovanov teorem:

1. Kršćani se zalažu da se zakonom zabrani ubojstvo nerođenih, pedofilija i slična zla - po Jovanu su kršćani zli, jer traže zabrane, traže da se nekome nešto zabrani, danas u 21. stoljeću kad su zabrane nedopustive.

2. Sodomlije, pederlije, kozojeblije, binarlije, dženderlije .... se zalažu da im se zakonom dopusti ubijati nerođenu djecu, je*bati djecu, je*bati koze, je*bati mrtvace i slična prava - po Jovanu su svi ovi ’baš kul’, neviđene dobrote, jer ne zahtjevaju da i drugi moraju biti kozo*jebi ili djeco*jebi, nego samo traže svoja prava. A tko je taj, pa bio to i Bog, da dira u njihova ‘ljudska prava’?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Normalizacija nenormalnog

Nizozemski pisac i novinar David Sorensen tvrdi da Ujedinjeni narodi (UN) i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) rade na normalizaciji pedofilije na globalnoj razini. Već nekoliko mjeseci radim na prikupljanju dokaza koji nedvojbeno, uvjerljivo pokazuju da Ujedinjeni narodi i Svjetska zdravstvena organizacija i druge organizacije poput Planiranog roditeljstva i Zaklade Billa i Melinde Gates žele potpuno preuzeti obrazovanje u vrtićima i osnovnim školama.

Ove organizacije ne samo da žele „seksualizirati malu djecu“, već i „srušiti njihove prirodne obrambene sustave kako bi bila potpuno otvorena za seksualne predatore bilo gdje, svugdje. Oni doslovno kažu da je svako dijete seksualno biće od nulte godine, da su spolno biće bez obzira na dob, i tako je seks njihovo ljudsko pravo. Stoga svako dijete treba imati seksualne partnere i škole ga moraju usmjeravati da se upusti u seksualne odnose od najranije moguće dobi.

U svojim „Međunarodnim tehničkim smjernicama o seksualnom obrazovanju”, UN promiče „sveobuhvatno spolno obrazovanje”, za koje kaže da je osmišljeno da „opremi djecu i mlade znanjem, vještinama, stavovima i vrijednostima koji će ih osnažiti razviju društveni i seksualni odnos pun poštovanja”. U ovim se smjernicama odgajateljima nalaže da djecu, počevši od devete godine, poučavaju samozadovoljavanju.

Standardi za seksualni odgoj u Europi još su eksplicitniji i počinju u još mlađoj dobi. Primjerice, savjetuje se odgojiteljima da informiraju djecu od nula do četiri godine o „užitku i zadovoljstvu pri dodirivanju vlastitog tijela” i „masturbaciji u ranom djetinjstvu”. Djecu u dobi od šest do devet godina treba poučavati o „Seksu u medijima (uključujući internet)”, prema smjernicama WHO-a. Štoviše, za djecu od devet do dvanaest godina, WHO savjetuje odgojiteljima da omoguće djeci da „donesu svjesnu odluku hoće li imati seksualna iskustva ili ne“, pogrješno implicirajući da su djeca sposobna pristati na seks u tako mladoj dobi.

Jovane, znaš li tko je AlfredKinsey?

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
833
U Njemačkoj su pedofili došli do toga da mogu ustanovljavati vrtiće

U kojoj god državi da živiš ovo je je "širenje panike".
Polupismeni gledaju fejsbuk i YT i uzimaju zdravo za gotovo. Ali je ne mogu da ti usadim inteligenciju. Ne mogu da dokazujem da budale koje u 90% slučajeva imaju govornu manu i prave videa o ratu, virusima, smaku sveta i ostalim glupostima namenjo neinteligento-siromašnom narodu.

Idi radi nešto pametno. Sram te bilo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Polupismeni gledaju fejsbuk i YT i uzimaju zdravo za gotovo.

Neko sa strane kada čita ovo što piše, može samo da se prenerazi. Ali koji poznajemo njegov stil i manir znamo da ni on sam tako ne misli već naprosto, koristi sva sredstva u svrhu propagande. On zna da to nije tačno, ali prosto ne košta ga ništa da iznosi ovakve i slične tvrdnje samo da bi pokazo sebe kao navodnog 'borca' protiv devijacija u društvu a sebi laska kako je vispren sa informacijama. Ali u realnosti, to je samo maska.

Mada, ovo sve preouzima sa ultradesničasrkih katoličkih sajtova.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Slažem se s tobom u jednom - uvijek treba provjeriti 'izvor'. Ti si, očito, provjerio moje izvore o ovome što sam pisao, ali također je očito da ni jednu zamjerku nisi mogao naći onome što sam ja napisa.

A evo sada i i onome što sam te pitao, a ti zanijemio, dakle:

Tko je Alfred Kinsey?

Alfred Kinsey, Ideološki guru 'jajoobješenih', zapravo je 'ateističko znanstveni autoritet', seksolog. Evo nekoliko crtica o tom znanstvenom „divu“:

Kad je Kinsey umro, tisak je primjetio kako je umro hrabri i nepristrani znanstvenik i istraživač koji je utirao nove putove u znanosti. Ni to nije problem, bilo je to 1956. godine. Problem je da se danas većina "znanstvenika" njegova svjetonazora, ateističkog, poziva na njega kao na vrhovni autoritet. Za tabue o homoseksualizmu, pedofiliji, općenju sa životinjama odgovornim je smatrao iracionalne predrasude, za koje su krivi judaizam i kršćanstvo. Tako Kinsey kaže: "Za razliku od ovih predznanstvenih i represivnih religija, znanost je otkrila da je spolni odnos između čovjeka i životinje univerzalan fenomen te da su takvi odnosi potpuno prirodni". Jasno, potpuno isto govori i o homoseksualizmu i pedofiliji.

Sam Kinsey je imao krajnje neobične sklonosti. Tajno homoseksualac, uživao je obavljati poslove u vrtu u najminimalnijim gaćicama (G-string ). Na Kinsey-evom institutu u sklopu Sveučilišta u Indijani, on i njegove kolege upražnjavali su odnose 'svatko sa svakim', razmjenjujući uzajamno čak i vlastite supruge - naravno, sve u cilju naučnog istraživanja.

Kinsey je takođe pokazivao osobite sklonosti ka mazohizmu. Od ranih godina masturbirao je uz pomoć slamke, koju je, na samo njemu znan način, umetao u penis, a kasnije je čak izveo čin samo-obrezivanja pomoću džepnog nožića, u kupaonici bez anestetika. Jedanput je pokušao visiti sa stropa svoje kancelarije obješen o testise, prouzročivši tako teži oblik orhitisa (natečeni testisi ), te je cijeli pokus umalo tragično završio.
----------------
Evo, Jovane, ovaj guru vas 'jajoobješenih' je preteča svih vas tražitelja 'ljudskih prava' kakva god ona bila, kako god se kome prohtjelo. Ovaj ti gore pajdo, braonpas, vjerojatno bi uz Kinseya izveo vježbu 'jajovješanja'.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Obrati pažnju na komentar čoveka koji ti je uputio. Čovek sa strane ne može sebi da dođe kada je video šta pišeš.

Nama koji te poznajemo već smo navikli. Ali obrati pažnju na ljude sa strane. Dobro bi bilo da malo o tome porazmisliš.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Polupismeni gledaju fejsbuk i YT i uzimaju zdravo za gotovo. Ali je ne mogu da ti usadim inteligenciju. Ne mogu da dokazujem da budale koje u 90% slučajeva imaju govornu manu i prave videa o ratu, virusima, smaku sveta i ostalim glupostima namenjo neinteligento-siromašnom narodu.

Idi radi nešto pametno. Sram te bilo.

O cemu ti pricas? Ja poznajem ljude koji imaju problem jer im na tom istom zapadu teraju decu da se u osnovnoj skoli oblace u zensko! Naime, ustanovili su dan solidarnosti sa LGBT, i sva deca moraju da se obuku u suprotni pol, zenska u musko a muska u zensko! Pod pretnjom novcane kazne i ispisa dece iz skole, ako se roditelji ne slazu!

Tebi je to sirenje panike?

Pa gde ti zivis?

On zna da to nije tačno, ali prosto ne košta ga ništa da iznosi ovakve i slične tvrdnje samo da bi pokazo sebe kao navodnog 'borca' protiv devijacija u društvu a sebi laska kako je vispren sa informacijama. Ali u realnosti, to je samo maska.

Apsolutno je tacno! Postoji teznja da se pedofilija legalizuje. Evo sta pise za Kaliforniju! --->

"SKANDALOZAN ZAKON USVOJEN U KALIFORNIJI: Smanjene kazne za oralni i analni seks sa decom

Kalifornijski zakonodavci usvojili su u ponedeljak zakon kojim će se smanjiti kazne za odrasle koji imaju oralni ili analni seks sa maloletnim detetom, ukoliko do odnosa nije došlo protiv volje deteta i ako je seksualni prestupnik ne više od deset godina stariji od žrtve.

Zakon sada čeka potpis guvernera ove savezne države Gevina Nevsoma, koji dolazi iz reda Demokrata.

U skladu sa zakonom SB 145, lice osuđeno za određena krivična dela koja uključuju maloletnike, a ukoliko lice nije starije od maloletnog deteta za više od 10 godina i ako je to jedino krivično delo tog lica, zakon „izuzima to lice od obavezne registracije“ kao seksualnog prestupnika.

Mera bi omogućila sudijama da odluče da li se odrasla osoba koja je imala oralni ili analni seks sa detetom mora registrovati kao seksualni prestupnik, ako ta osoba nije starija više od deset godina od žrtve.

....

Nacrtom zakona staće se na kraj “gruboj diskriminaciji mladih LGBT osoba koje se sporazumno upuštaju u seksualne odnose”, rekao je Viener."

Izvor: serbiantimes. info

*Dakle, u Kaliforniji vec postoji zakon, koji omogucava oslobadjanje pedofila od odgovornosti i stigmatizacije pod izgovorom da je razlika u godinama "mala" ili umanjenje kazne, a kasnije sledi i puna legalizacija.

Da na tome rade i druge svetske institucije nije nikakva tajna!

Imas to u svim medijima! Ja ne znam sta ti citas, ovaj izvor sto sam naveo nisu katolicke novine! To su preneli svi mediji, i zakon je vec usvojen..

Dakle, pripadnik LGBT zlostavi dete, i ako je razlika u godinama "mala" (dete je 14 a on 23 godina), ako je dete pristalo na seks, taj prestupnik nece ni biti ubelezen u evidenciju kao "pedofil" i nece biti cak ni kaznjen, jer njima je dozvoljen seks nakon 14. godine.

Ako je pak prekoracio, dobice maksimalno godinu dana zatvora i nece biti upisan kao pedofil, tj. ako je razlika u godinama manja od 10..

Inace, konstanstno smanjuju prag zrelosti! U Velikoj Britaniji je cini mi se vec sada prag zrelosti 13 godina.

I zar ti stvarno mislis da dete od 13 - 14 moze i sme da se upusta u seskualne odnose sa odraslima?

Do juce je bilo.18 godina svuda, pa su smanjivali na 16, na 15 pa sad 14 a u ekstremnijim to je 13 godina.

Obrati pažnju na komentar čoveka koji ti je uputio. Čovek sa strane ne može sebi da dođe kada je video šta pišeš.

Ovaj je neki tvoj. Vecina normalnih ljudi ne mogu da dodju sebi od ovakvih naslova, koji su svuda po svim medijima!

Ti izmisljas (kao i on), da su to neke teorije zavere, i izmisljotine zaludjenika, a zakoni se perfidno menjaju kako bi omogucili zlostavljanje! Samo lud to ne vidi!

Evo jos jedan izvestaj iz Kalifornije:

"U Kalifornijskim je školama pedofilija ‘seksualna orijentacija’?

Zaposlenici državnih škola u Kaliforniji smatraju da je “doista važno” podučavati djecu o pedofiliji i homoseksualnosti u učionici jer je to “seksualna orijentacija”. To se, očito, radilo – i to će se nastaviti, unatoč ogorčenju roditelja, a implikacije su zabrinjavajuće.

Nakon roditeljskog sastanka u ožujku, za Objedinjeni školski okrug Brea Olinda (BOUSD), podnesea je prijava protiv škole. Stephanie Yates, osnivačica Informiranih roditelja Kalifornije, upitala je školske dužnosnike zašto “podučavaju pedofiliju u školi za učenike 9. razreda”. Visoka školska dužnosnica je to potvrdila, ali, kako se vidi sa snimke, smatra kako nema ničeg lošeg u tome.

“Različite seksualne orijentacije i rodni odnosi”

“To je učinjeno zato što govorimo o povijesnim perspektivama, o tome kako su rodni odnosi i različite seksualne orijentacije postojali kroz povijest”, rekla je pomoćnica nadzornika nastavnih planova i programa Keris Torres, pri čemu je zvučala pomalo nadrealno. Problem, naravno, nije u tome što djecu ne bi trebalo podučiti da je u antičkoj Grčkoj bila raširena homoseksualnost, ili da su neke slavne osobe poput Leonarda Da Vincija bili pedofili. Problem je u tome što su pedofilija i muška homoseksualna pedofilija spomenute u kontekstu “seksualnih orijentacija”, a ne poremećaja.

Užasnuta, majka se okrenula aktivistu i izrazila šok priznanjem Torres. “Znači, seks između muškarca i dječaka je seksualna orijentacija?“, zapitala je. Torres to nije zanijekala. “To je nešto što se događalo u povijesti, tako da je stvarno važno za nas da to uključimo u nastavu”, rekla je pomoćnica nadzornika, implicirajući da su seksualni odnosi između muškarca i dječaka – koji se inače smatraju silovanjem prema zakonima svih civiliziranih država – “seksualna orijentacija.”

Stvar je u tome što je “seksualna orijentacija” sve više i više zakonom zaštićena kategorija, pa je tako diskriminacija po osnovi “seksualne orijentacije” zabranjena u gotovo polovici saveznih država SAD, uključujući Kaliforniju, a Kongres radi na tome da ti zakoni postanu savezni. U tom svijetlu, implikacije definiranja pedofilije i pederastije kao “seksualne orijentacije” i to u školama su vrlo neugodne. Ako je pedofilija jednostavno drugačija “seksualna orijentacija”, a ne poremećaj seksualnosti ili bolest, znači li to da bi škole tada bile dužne zapošljavati pedofile? Ili vrtići, ili bilo koje druge ustanove koje rade s djecom, a onaj tko bi se tome usprotivio bi mogao biti osuđen za diskriminaciju i kršenje građanskih prava?"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovaj je neki tvoj.

Sigurno! Po vašim zaverološkim shvatanjima, ja sam ga potplatio da piše. On je pod mojom potpunom kontolom. Inače, kako bi bilo ko smeo da razmišlja slično meni..mora biti da sam ga potplatio jer po tvojoj logici...nemoguće je da ljudi razmišljaju drugačije od tebe i tvog prijatelja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Imas to u svim medijima! Ja ne znam sta ti citas, ovaj izvor sto sam naveo nisu katolicke novine!

Zaista?

"U Kalifornijskim je školama pedofilija ‘seksualna orijentacija’?

Pedofil preko interneta i aplikacija 7 godina mamio ...

Narod.hr
https://narod.hr › hrvatska

· Преведи ову страницу

4. 11. 2022. — ... pedofil. Foto:snimka zaslona. Punih sedam godina 21-godišnji ... U Kalifornijskim je školama pedofilija 'seksualna orijentacija'?

Kao što vidiš, ovo se može naći samo u Narod.hr, jednom od takvih ultrakatoličkih novina, koje stvaraju paniku u narodu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sigurno! Po vašim zaverološkim shvatanjima, ja sam ga potplatio da piše. On je pod mojom potpunom kontolom. Inače, kako bi bilo ko smeo da razmišlja slično meni..mora biti da sam ga potplatio jer po tvojoj logici...nemoguće je da ljudi razmišljaju drugačije od tebe i tvog prijatelja.

Tvoj je u smislu da je alergican na 'teorije zavere' i da je sigurno istog verskog opredeljenja.. Nisam rekao da je potplacen..

A ti odgovori na post, ili se dozovi pameti.. Zar si slep pa ne vidis sta rade? Sta ti je covece?

Umesto da ustanes sa normalnim ljudima i boris se protiv perverzija i sodomije, ti ih branis?

Natrag