Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://www90.zippyshare.com/v/O4dtF3fD/file.html
Nema tu filozofije instaliras, kopiras krak u root gde ti je instalirana igra i vozi.Pozdrav.Mala pomoc oko instaliranja PC RIP I PC ISO igrica.Jes da sam mator ali nikad nije kasno za igrice Igrao bih neke manje zahtevne igrice fifa,pes,nfs i tuce neke igrice max do 5,6gb velicine.Hvala unapred
Poenta je da provalim kako se pravilno instaliraju igrice na komp i nista vise to je sveImam neki osecaj da njega zanimaju linkovi ka tim starim igrama,
..da ubije vise muva istim udarcem. Sad ove nove igre sto prave skoro i da ne poverujes koliko su zahtevne.
Igra od 100MB, a ne moze da radi na slabijoj masini ko da Guras Fallout 4. Kad se setim onih stari igara suze mi poteknu na oci. Stari Deus Ex je bio legenda za svoje vreme igra u kojoj su teoreticari zavera nasli svoje more. Sirijus Sam kad pocnes da igras ne`moz da stanes. Operacija Fleshpoint je bila poseban izazov za ljubitelje realnih ratnih igara, jedan metak i caos, samo viris iz zbuna sa pucom, pucas i brzo menjas poziciju. Ili recimo sacekas tenk u zasedi i roknes ga otpozadi, a posadu dokrajcis dok izlaze, pljunuto isto ko ovo u Siriji. Call of Duty kad je izaso je bio exta, mada su svi voleli da igraju onaj Kaunter Strajk, ja nisam, nekako mi izgledao zaista tupav.
Tesko je dati link ka nekoj specificnoj igri, jer sto se jednom svidja drugom moze da bude sasvim odbojno itd. Uglavnom tece radnja, pa na tamo mozda se javi neko da ti pomogne, kad se rasplete sta je ovde zaista po`sredi, instalacija ili linkovi??
Hahahhahahaha brate nesto mi poznato... Secam se dok sam ranije igrao... Ti rece ubacices update da mozes da ides po drugim planetamaAli zato mi ostali cepamo punom parom Boro. Evo ja ti napravi
igricu sinoc od 7MB. Cak sam i tebe ubacio unutra.
Opis radnje ...
Galaksija Andromeda je pod teskim napadom virusne infekcije,
koja pretvara ljude u cudovista, ali ne samo to.
Cele planete se zombificiraju, ukljucujuci i floru i faunu, pa cak
i svemirske brodove.
Imerator Andromede Oktavijus Aleksandrijus ocajnicki se sa svojim snagama
bori protiv ove napasti, ali bezuspesno.
Tada se u jednom trenutku pojavljusu placenici sa serbiana
iz susedne Galaksije Mlecnog puta i pridruzuju se imperatoru.
Zvezdane klanice se odigravaju u orbitama planeta sa teskim
gubicima na obadve strane. Imperator ti cesto salje pomoc
kroz StarGejt i ostale potrepstine.
U igrici osim tebe i mene igraju jos i urednik @BUGILIJU
kao prvi oficir na razaracu, a tu su jos i
@boki71 @jolemisa @Komsija76 @HyperSnap
Ja glumim Placenickog lidera, dok si ti pilot na imperijalnoj krstarici.
Inace pre bitke nije lose kupiti dosta krstarica i lovaca,
dok se recimo placenici dobrovoljno kupuju tokom same bitke.
Download je standardan, jedino mora pritisnes sa desne strane sto pise
Download now, jer je ono ispod neka reklama pa da se ne zeznes.
...ako nadjes neki bag javi. Obicno game testere placamo po dvaes evra,Kod:http://www90.zippyshare.com/v/O4dtF3fD/file.html
ali ti imas privilegiju da testiras za dzabe, hehe ...
To o cemu pricas je bio Moon Colony Defenders, nema veze sa oviim otkrivenjem, hehe.Hahahhahahaha brate nesto mi poznato... Secam se dok sam ranije igrao... Ti rece ubacices update da mozes da ides po drugim planetama