Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

PayPal

  • Začetnik teme AppleX
  • Datum pokretanja
B

Branko Burek

Član
#3
Mozda je glupo pitanje a mozda i nije...Kako da napravim paypal kad nema da izaberes Srbiju medju drzavama? Jel moze neko da mi objasni?
 
Freck

Freck

Član
#4
paypal se jos nemoze koristit iz srbije ... tek ga najavljuju od februara sledece godine . ali svake godine je ista prica u zadnjih 10godina ... problem je u nasem sistemu carine i online bankarstva ...
 
R

radpop

#5
sad moze da se otvori iz srbije, ali ne moze da se koristi 2smerrno niti za primanje novca sa interneta.
ima li neko novosti?
ja i dalje koristim lazni paypal sa slovenackkom adresom
 
T

teastf

Član
#6
Да ли је још неко начуо да ће од скоро моћи пеј пал да ради како ваља у Србији? Мислим да ми је другар пре неки дан рекао да је уведена могућност да он ради и у смеру подизања новца са налога.
 
N

Nutriblr

#8
Zapravo moguce je otici u minus na PayPalu ali na specifican nacin.Naime kao vam neko plati a vi trenutno nemate sredstava na racuno a taa osoba podnese chargeback odna mozete otici i u minus.
 
G

gazda_veljko

#9
Pozdrav
Da li je moguce otvoriti Paypal account u Bosni?
I da li je moguce sa njemackog paypala slati uplatu na paypal u bosni preko onog gdje se unosi email kome saljemo
pozz
 
G

Greskac

Član
#10
I mene zanima isto ali sve zavisi od banke do banke. U BIH mozes ako imas racun u UniCredit banci, Novoj banci i NLB. Ostale imaju kartice pomocu kojih samo mozes placati preko PayPala ali ne mozes primati uplate. One tri nabrojane su sigurne za sad za koje znam.
 

Top