Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
I ja mislim da je opterećivati se sa papom pogrešno u bilo kom smislu. Biti privržen papi i voleti ga je naravno pogrešno ali pogrešno ga je i mrzeti. Najbolje ga je ignorisati kao da ne postoji.

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
I ja mislim da je opterećivati se sa papom pogrešno u bilo kom smislu. Biti privržen papi i voleti ga je naravno pogrešno ali pogrešno ga je i mrzeti. Najbolje ga je ignorisati kao da ne postoji.
Taj Papa je možda tvoj brat u Kristu!Možda istinski vjernik.Kako ga onda možeš ignorirati?Voljeti čovjeka je Kristova zapovjed.Pa makar bio i Papa.ili proto!Ili svećenik,iguman,biskup,kardinal I što već!Nekima je on jako važan.Katolicima.Meni nije,ja ga gledam isto kao nekog drugog vjernika,Juru Jurića ili Jovu Jovića!Možda je bolji vjernik od mene,u tom slučaju puno mogu od njega naučiti,možda lošiji ali I u tom slučaju moram ga voljeti I za njega moliti!Bog ga blagoslovio,ko je da je!

Već se čuo taj scenario,nebojte se nećete vi umreti što bise plašilaEvo ti voli Boga a to što je On rekao nemoj da te brine.
U Otkrivenju ne pročitah ništa od toga ljubite ljude i ne bojte se već STRAŽITE potreban mudar um, potrebno istraživati jer blagoslov stiže na one koji paze na reči. Još ništa o papstvu nisam čuo....
De ti Otkrivenje malo pusti po strani!Ima još knjiga u Novom Zavjetu.Jasnijih!Ono je malo nejasno!Imam dojam da ti je ono najvažnije,važnije od svih ostalih knjiga i spisa Biblijskih.U Evanđelju jasno piše"Što da činim da bih se spasio"?
"Ljubi Boga I bližnjeg svoga,u tom je sav zakon i proroci!"
Ja to po svom , al to je temeljna misao!Voli Papu,moli za njega!Voli muslimana,hindusa,ateistu,agnostika,jehovca,okultistu(e to mi teže ide),;)I uživaj u životnom putu na koji te Hrist uputio!Mrzi svoj grijeh a pusti tuđi,nek Bog brine za njihov!To je hrišćanstvo!Bog nek te blagoslovi!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
..
Taj Papa je možda tvoj brat u Kristu!Možda istinski vjernik.Kako ga onda možeš ignorirati?Voljeti čovjeka je Kristova zapovjed.Pa makar bio i Papa.ili proto!Ili svećenik,iguman,biskup,kardinal I što već!Nekima je on jako važan.Katolicima.Meni nije,ja ga gledam isto kao nekog drugog vjernika,Juru Jurića ili Jovu Jovića!Možda je bolji vjernik od mene,u tom slučaju puno mogu od njega naučiti,možda lošiji ali I u tom slučaju moram ga voljeti I za njega moliti!Bog ga blagoslovio,ko je da je!

Mislis da ga Taramana mrzi?

Ja Papu ne poznajem, ali svakako je moj brat ako u Hrista veruje, ako je suprotno zelim mu dobro jer voleti je Hriscanski.
Ima dobrih a bilo je i losih Papa, valjda je ovaj dobar, nzm, do sada je u redu..
Ja protiv coveka ne mogu reci nista lose..
I kao sto sam rekao, Slap ako je verujuci covek i iskreni vernik je moj brat, nadam se da je tako, jos se nije izjasnio kako nas dozivljava. Isabeleta je katolkinja, i ja je volim i cenim, Antonija takodje je katolkinja i ja je volim.. Laodikeja je Adventista i ja ga volim, ti si Baptista, a drugi su drugo, svi smo mi braca jer u Hrista verujemo, on nam je Gospodar.

Ponekad se prepiremo, ali verujem da smo svi svesni da smo braca, i svako bi ovde jedno drugom pomogao u nevolji, pa i umro jedan za drugog, tako je do sad i bilo, i trebalo bi da bude. Nas malo toga razdvaja a mnogo vise nas povezuje , ono sto nas povesuje je Hristos...
Ja se iskreno nadam da ce ljudi izgubiti iz vida sve drugo a imati Isusa pred ocima, i posmatrati samo njega, ugledati se na njega..
Jer do sada su svi gledali u svoje vodje, kao u Papu i u svoje crkve, ali tako ne treba da bude, vec nas pogled treba da bude usmeren na Hrista.
Ali posto nije tako zato i imamo ova nerazumevanja i sukobe oko doktrine...

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
..

Mislis da ga Taramana mrzi?

Ja Papu ne poznajem, ali svakako je moj brat ako u Hrista veruje, ako je suprotno zelim mu dobro jer voleti je Hriscanski.
Ima dobrih a bilo je i losih Papa, valjda je ovaj dobar, nzm, do sada je u redu..
Ja protiv coveka ne mogu reci nista lose..
I kao sto sam rekao, Slap ako je verujuci covek i iskreni vernik je moj brat, nadam se da je tako, jos se nije izjasnio kako nas dozivljava. Isabeleta je katolkinja, i ja je volim i cenim, Antonija takodje je katolkinja i ja je volim.. Laodikeja je Adventista i ja ga volim, ti si Baptista, a drugi su drugo, svi smo mi braca jer u Hrista verujemo, on nam je Gospodar.

Ponekad se prepiremo, ali verujem da smo svi svesni da smo braca, i svako bi ovde jedno drugom pomogao u nevolji, pa i umro jedan za drugog, tako je do sad i bilo, i trebalo bi da bude. Nas malo toga razdvaja a mnogo vise nas povezuje , ono sto nas povesuje je Hristos...
Ja se iskreno nadam da ce ljudi izgubiti iz vida sve drugo a imati Isusa pred ocima, i posmatrati samo njega, ugledati se na njega..
Jer do sada su svi gledali u svoje vodje, kao u Papu i u svoje crkve, ali tako ne treba da bude, vec nas pogled treba da bude usmeren na Hrista.
Ali posto nije tako zato i imamo ova nerazumevanja i sukobe oko doktrine...
Bog te blagoslovio!Slažem se sa svakim slovom kojeg si napisao!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Господ је јасно дао до знања да никог не мрзимо осим грех.
Ко нема поштовања и љубави према БРАЋИ тај не иде у царство.А браћа су они у Христу и ђаволи верују и познају Исуса али мени нису браћа.
Екуменизам је велика превара где се уједињу светлостса тамом.Онај ко носи хулну капу није брат као ни врачари ни остали који свесно одбијају милост и терају својим путем.Птриоте ни слова у теми о папству ниси написао која о томе говори...

Мире ја немам разлога сатану волети као ни звер само их могу жалити.
Вернике који су заведен ииз љубави позивам да испитају и пазе јер Бог даде вернима своју реч.

Prljavi igrač:

Masonerija i svi okultisti imaju poglavicu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Господ је јасно дао до знања да никог не мрзимо осим грех.
Ко нема поштовања и љубави према БРАЋИ тај не иде у царство.А браћа су они у Христу и ђаволи верују и познају Исуса али мени нису браћа.
Екуменизам је велика превара где се уједињу светлостса тамом.Онај ко носи хулну капу није брат као ни врачари ни остали који свесно одбијају милост и терају својим путем.Птриоте ни слова у теми о папству ниси написао која о томе говори...

Мире ја немам разлога сатану волети као ни звер само их могу жалити.
Вернике који су заведен ииз љубави позивам да испитају и пазе јер Бог даде вернима своју реч.

>>>O kakvoj hulnoj kapi pričaš?

Pazi,dok napadaš druge kršćane,služiš sotoni!

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
>>>O kakvoj hulnoj kapi pričaš?

Pazi,dok napadaš druge kršćane,služiš sotoni!

I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna.

13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu

2:3 Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,
2:4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.

U ekumeni to se ne uči zar ne?
Piše i ono ne sudite.

Interesuje te kapa:

21:30 A ti, nečisti bezbožniče, kneže Izrailjev, kome dođe dan kad bi na kraju bezakonje,

Sešće zverkicau hram.

21:31 Ovako veli Gospod Gospod: Skini tu kapu i svrzi taj venac, neće ga biti; niskog ću uzvisiti a visokog ću poniziti.
21:32 Uništiću, uništiću, uništiću ga, i neće ga biti, dokle ne dođe onaj kome pripada, i njemu ću ga dati.
21:33 A ti, sine čovečji, prorokuj i reci: Ovako veli Gospod Gospod za sinove Amonove i za njihovu sramotu; reci dakle: mač, mač je izvučen, uglađen da kolje, da zatire, da seva,
21:34 Dokle ti viđaju taštinu, dokle ti gataju laž, da te metnu na vratove pobijenim bezbožnicima, kojima dođe dan kad bi kraj bezakonju.

Hajdemo o papstvu Patriote možei od Danila krenuti najbolje je.
Ili da ja pitam pa ti odgovori da opravdaš papstvo,može li tako?

images

I Vavilonski sveštenici su imali ribu naglavi kaopokazateljko im je bog.

dagon1.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Samo iz Otkrivenja vučeš stihove!
A ono je nejasno!
Možda se ovdje misli na Mormone,Jehovne Svjedoke I slične?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Samo iz Otkrivenja vučeš stihove!
A ono je nejasno!
Možda se ovdje misli na Mormone,Jehovne Svjedoke I slične?

Zato ga Bog i dade da niko nebi razumeo nitise spasio.
Kažeš Mormoni....svedoci....možeš li mi pokazati da su oni iz rimskog carstva izašli i da im je presto u gradu na 7 gora i da nose vino bluda i imaju svoju nauku po celom svetu i nose hulno ime na glavama kad već imaš ideju?
Da nisu to Aboridžini u sadejstvu sa Eskimima?
Zašto Danila ne želiš čuti....bez njega nema poznavanja ni Otk.po Jovanu i onda idu cenkanja....nije Božja reč roba za vašare.

Reuma u prstima

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Nekad je Rim bio prestolnica svim crkvama,pa I vama Pravoslavcima,I nama Protestantima...
Ha Ha,,jadni mi.
Ili jadni vi koji u svakom grmu vidite zeca , tj sotonu.

Natrag