Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Taj Papa je možda tvoj brat u Kristu!Možda istinski vjernik.Kako ga onda možeš ignorirati?Voljeti čovjeka je Kristova zapovjed.Pa makar bio i Papa.ili proto!Ili svećenik,iguman,biskup,kardinal I što već!Nekima je on jako važan.Katolicima.Meni nije,ja ga gledam isto kao nekog drugog vjernika,Juru Jurića ili Jovu Jovića!Možda je bolji vjernik od mene,u tom slučaju puno mogu od njega naučiti,možda lošiji ali I u tom slučaju moram ga voljeti I za njega moliti!Bog ga blagoslovio,ko je da je!I ja mislim da je opterećivati se sa papom pogrešno u bilo kom smislu. Biti privržen papi i voleti ga je naravno pogrešno ali pogrešno ga je i mrzeti. Najbolje ga je ignorisati kao da ne postoji.
De ti Otkrivenje malo pusti po strani!Ima još knjiga u Novom Zavjetu.Jasnijih!Ono je malo nejasno!Imam dojam da ti je ono najvažnije,važnije od svih ostalih knjiga i spisa Biblijskih.U Evanđelju jasno piše"Što da činim da bih se spasio"?Već se čuo taj scenario,nebojte se nećete vi umreti što bise plašilaEvo ti voli Boga a to što je On rekao nemoj da te brine.
U Otkrivenju ne pročitah ništa od toga ljubite ljude i ne bojte se već STRAŽITE potreban mudar um, potrebno istraživati jer blagoslov stiže na one koji paze na reči. Još ništa o papstvu nisam čuo....
Taj Papa je možda tvoj brat u Kristu!Možda istinski vjernik.Kako ga onda možeš ignorirati?Voljeti čovjeka je Kristova zapovjed.Pa makar bio i Papa.ili proto!Ili svećenik,iguman,biskup,kardinal I što već!Nekima je on jako važan.Katolicima.Meni nije,ja ga gledam isto kao nekog drugog vjernika,Juru Jurića ili Jovu Jovića!Možda je bolji vjernik od mene,u tom slučaju puno mogu od njega naučiti,možda lošiji ali I u tom slučaju moram ga voljeti I za njega moliti!Bog ga blagoslovio,ko je da je!
Bog te blagoslovio!Slažem se sa svakim slovom kojeg si napisao!..
Mislis da ga Taramana mrzi?
Ja Papu ne poznajem, ali svakako je moj brat ako u Hrista veruje, ako je suprotno zelim mu dobro jer voleti je Hriscanski.
Ima dobrih a bilo je i losih Papa, valjda je ovaj dobar, nzm, do sada je u redu..
Ja protiv coveka ne mogu reci nista lose..
I kao sto sam rekao, Slap ako je verujuci covek i iskreni vernik je moj brat, nadam se da je tako, jos se nije izjasnio kako nas dozivljava. Isabeleta je katolkinja, i ja je volim i cenim, Antonija takodje je katolkinja i ja je volim.. Laodikeja je Adventista i ja ga volim, ti si Baptista, a drugi su drugo, svi smo mi braca jer u Hrista verujemo, on nam je Gospodar.
Ponekad se prepiremo, ali verujem da smo svi svesni da smo braca, i svako bi ovde jedno drugom pomogao u nevolji, pa i umro jedan za drugog, tako je do sad i bilo, i trebalo bi da bude. Nas malo toga razdvaja a mnogo vise nas povezuje , ono sto nas povesuje je Hristos...
Ja se iskreno nadam da ce ljudi izgubiti iz vida sve drugo a imati Isusa pred ocima, i posmatrati samo njega, ugledati se na njega..
Jer do sada su svi gledali u svoje vodje, kao u Papu i u svoje crkve, ali tako ne treba da bude, vec nas pogled treba da bude usmeren na Hrista.
Ali posto nije tako zato i imamo ova nerazumevanja i sukobe oko doktrine...
Господ је јасно дао до знања да никог не мрзимо осим грех.
Ко нема поштовања и љубави према БРАЋИ тај не иде у царство.А браћа су они у Христу и ђаволи верују и познају Исуса али мени нису браћа.
Екуменизам је велика превара где се уједињу светлостса тамом.Онај ко носи хулну капу није брат као ни врачари ни остали који свесно одбијају милост и терају својим путем.Птриоте ни слова у теми о папству ниси написао која о томе говори...
Мире ја немам разлога сатану волети као ни звер само их могу жалити.
Вернике који су заведен ииз љубави позивам да испитају и пазе јер Бог даде вернима своју реч.
>>>O kakvoj hulnoj kapi pričaš?
Pazi,dok napadaš druge kršćane,služiš sotoni!
Samo iz Otkrivenja vučeš stihove!
A ono je nejasno!
Možda se ovdje misli na Mormone,Jehovne Svjedoke I slične?