Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
sto se tice prevoda, pretrazio sam int i nigde ga nema. ostaje mi eventualno da ga prevedem sam ( jos kad bih znao spanski !!! )...
imam jednu zamerku, a to je, kasno prikazivanje. mislim da bi mnogo bolje bilo da se prikazuje negde oko dvadeset jedan cas ...
e, mislim da bolju epizodu od ove, nisu dosad prikazali. svaka cast i glumcima i reziseru, producentu i svoj ostaloj ekipi, koja ucestvuje u snimanju ove predivne serije. ono sto sam primetio u ovoj epizodi " vec vidjeno " jeste da je odradjena zaista kao pravi americko-holivudski film a ne " spanska serija" ..... svaka cast
sem studija B , niko ne poseduje prevod za seriju pakov svet ( za sada ). a iskreno sumljam da ce neko stici da odradi prevod za preostale serije. sve u svemu bicemo uz studio B i ocekivati nove serije ... ima neke lepote i u tome
SERIJA JE EXXXTRAAAAA najbolja do sada...mozda bolja od serannovih...super su svi i nemam reci stvarno za seriju extra je!!!
ali steta sto se onako zavrsava...
i ako se snima 9-a sezona sa novim glumcima..ipak je prvi deo super..obozavam je!