Otkrivenje - Poslednji Dogadjaji

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ja izmišljam ??
čekaj zar ti stvarno vjeruješ u to što pišeš ??
ili
hočeš reći da nije bio pokolj bartolomjeske noći,
i da opet ne spremate isti takav gnjusni čin ??

polako, vrijeme če nam pokazati gdje če se ponovo ujediniti crkva i država, odnosno gdje če to ponovo crkva zasjesti na državu da bi njome ogospodarila, i kaznom i silom tjerala ljude na svetkovanje NEDELJE tog čeda papstva a zatim i svih ostalih crkvenih dogmi
kada se to dogodi, ispuniče se proročanstvo iz Biblije o nametanju ŽIGA ZVIJERI
onda čemo dalje diskutirati o novoj bartomojeskoj noći koju pripremaju RIMOkatolici

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
@spedy

Aj, aj, ajjj :clapping:razumijem te, težak je tvoj život, spedy. Stalno biti u strahu, u nesanici i grču...mučan je to život. Eto, katolici samo što te ne napadnu, onim zločestim jezuitima fali samo malo da te ne zaskoče dok ležerno širiš svoj propagandni materijal i navještaš svijetu: propast, propast..!
Nešto šušne u mraku, ti se preznojiš i odmah ti dođu svete misli: Evo, proroštva iz Otkrivenja se ostvaruju.
Oni misle da si paranoičan, a ti znaš da si normalan, zar ne? I čudiš se kako svi drugi oko tebe ne vjeruju tebi...već tamo nekom Kristu koji, uostalom ni ne zna ono što ti znaš.
Ljudi te ne razumiju, a ti sav goriš, ko u bunilu, ode ti život na dokazivanje istine, a oni nezavalnici ne mare
za tvoje riječi. Ma, nevjernici su svi koji tebi ne vjeruju, a i bezobrazni su oni koji ti se rugaju.
Moraš još malo poraditi na svom projektu, ubaciti u petu brzinu, vidiš da Papa samo blagoslivlja, a Katolička crkva danas samo moli i pjeva i nema pojma što bi to trebala raditi da bude po tvom scenariju.
Daj, trgni se, obavijesti narod da krene u akciju. Jer kako bi se onda ispunila tvoja proroštva, zar ne?To stavrno ne bi imalo smisla i tvoj život bi bio promašen.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
vidiš da Papa samo blagoslivlja,

ako čovjek blagoslivlja čovjeka a nema za to dopuštenje od Boga,
znači rukopolaganjem če drugi čovjek primiti zloduha a ne Duha Svetog Duha Božjeg
jer
blagoslivljati može, smije, samo onaj čovjek koji ima za to ovlaštenje od Boga i Krista, to je prvi uvjet
drugi uvjet da bi čovjek mogao blagosloviti drugog čovjeka je da taj koji izljeva blagoslov poštuje Božji Zakon 10.zapovijedi
jer Božji Blagoslov nije tamo neka dječja igra, Bog se ne razbacuje svojim dobrima
blagoslov treba zavrijediti

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
A kada ćeš ti zavrediti blagoslov bilo čime? Na primer nekakvom dobrotom (bilo kakvom) napisanom u svom postu? ... barem jednom pa makar ti se i omaklo ...

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
prouči povijest reformacije, pa se zapitaj
koji je to reformator naišao na odobravanje RIMOkatolika
koji je reformator primio od RIMOkatolika blagoslov
jer koliko sam ja upučen-nijedan
netreba meni blagoslov RIMOkatolika, a niti njihovo odobravanje niti da me hvale
jer nije me Bog pozvao, podigao da idem u ekuemenu sa ljudima koji ne priznaju i ne poštuju Božji Zakon 10.zapovijedi,
nego da navijestim Evanđelje svim ljudima
kolega ne brini ti za mene i moj blagoslov,
radije dok još traje vrijeme milosti čitaj Bibliju i moli se Bogu i Kristu da te uputi u svaku istinu, da ti se oprosti grijeh i budeš spašen

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Pa dobro. Ti si svoje evanđelje ovde navestio bezbroj puta i sada možeš biti miran. Odmori malo.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nema spedy svoje Evanđelje, opet ponavljam nego Kristovo
izražavaš se isto kao izabela
sve činite da nekako ipak uspijete prikazati mene kao da iznosim nešto svoje, neki svoj vjeronauk
ponavljam ja nisam RIMOkatolička crkva da imam vlastitu vjeru, vlastite bogove i svece

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Многи знаци су нам пред очима. Земљотреси и остало што је најављивано је само почетак.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Многи знаци су нам пред очима. Земљотреси и остало што је најављивано је само почетак.

izrael je jedan od najvećih znakova kraja. stoji kao olistavajuća smokva pred očima sveta opominjuć na drugi deo istine da je srp sada na redu ,za žetvu,uznesenje.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
05.01.2014
Poruka
202
Razotkrivanje Antihrista - argumenti koji se koriste su sledeci:

Jedino Rimokatolicki vodja se naziva Papa tj. "Otac" (i to jos sveti i neprikosnoveni) sto je hula na Boga jer samo je Bog Otac.
Jedina crkvena organizacija ciji je vodja tj. Papa bogohulno proglasen "bozanstvom na zemlji, zamjenikom Hrista i nepogrjesivim autoritetom" je Rimokatolicka crkva.
Samo u Rimokatolickoj crkvi su svestenici bogohulno ovlasceni da svojim vjernicima daju "oprost grijeha i oslobadjanje od pocinjenih grijehova", a to moze da uradi samo Isus Hristos.
Kroz istorijsko iskustvo cjeli svijet zna da je Rimokatolicka crkva bila inspirator i izvrsilac nekih od najmonstruoznijih zlocina nad neduznim ljudima, iz razloga sto nisu htjeli da pripadaju i sluze toj bogohulnoj organizaciji.
Sve cinjenice ukazuju da ce Rimokatolicka crkva i ubuduce sprovoditi teror nad nepokornim ljudima i da je njena glavna uloga pripremanje terena za ustolicenje Antihrista.

Pazljivo pogledajte ovaj video i razmislite o utemeljenoj argumentaciji koja se u njemu navodi !

Ukoliko imate drugacije vidjenje i argumentaciju, dajte na uvid da to razmotrimo i sa ovim uporedimo !

Natrag