Otkrivenje - Poslednji Dogadjaji

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
rimsko carstvo je ustvari jedino carstvo koje nikada nije propalo
zašto?
upravo zato jer kada su vojskovođe rimskog carstva uvijedli da če se srušiti pod silnim udarom barbarskih plemena,
svukli su svoje dotadašnje ratničke odore i obukli nove uniforme svećenika
uniforme njihovih svečenika su blijeda kopija nekadašnjih židovskih svećenika
također su i zastave zamijenili, zastava sa natipsom S.P.Q.R., zamijenjena je zastavom vatikana
chlf2980bt9dn4cqwipa.png

pod ovom bijelo-žutom zastavom vatikana če probati podjarmiti cijeli svijet na poslušnost crkvenim zakonima koji su u potpunom kontrastu sa Božjim Zakonima, Božjom voljom
uymsdc2nmij5p479oyn.png

na mjesto Boga postaviće grešnog čovjeka, to znaći ustoličenje rimskog pontifeksa kao vrhovnog moralnog arbitra cijelog svijeta

RIMSKO carstvo = RIMOKATOLIČKA crkva

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
spedy12: rimsko carstvo je ustvari jedino carstvo koje nikada nije propalo zašto?
upravo zato jer kada su vojskovođe rimskog carstva uvijedli da če se srušiti pod silnim udarom barbarskih plemena,
svukli su svoje dotadašnje ratničke odore i obukli nove uniforme svećenika

:lol:

Jao, spedy je počeo pisati povijest...za debile.

pod ovom bijelo-žutom zastavom vatikana če...

uymsdc2nmij5p479oyn.png

Ustrajati do kraja "i vrata paklena neće ga nadvladati."
Inače zastava je od 1900 i neke... Simbolizira Nebo i Kristovu milost. Ključevi, naravno simbol sv. Petra. E, neznalico, sve te moram učiti.

RIMSKO carstvo = RIMOKATOLIČKA crkva

Jedina Kristova crkva= Katolička Crkva

ni8h7miwn76e.gif

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
hm, interesantan je ovaj UČESTALI INDIKATIVAN TON RIMOKATOLIKA, zar ne
još samo da počne psovati, proklinjati da pokaže svoje pravo lice,
jer ako znamo da je papa u povijesti proklinjao svakoga tko mu se suprostavljao Biblijom, istinom,
što još možemo očekivati od papskog djeteta RIMOkatolika, pogotovo jezuita

gospodnie uredniče da vas pitam,
postoji li neki dio foruma, sekcija, gdje bi se u slobodnO vrijeme naš kolega RIMOkatolik mogao poučiti barem osnovama bon tona, ljudskog ponašanja, PRISTOJNOSTI
ili
mu vi morate poslati opomenu da je ovdje na forumu među LJUDIMA
ima li nade da od našeg kolege pročitamo jednom negdje nešto fino, kulturno ??

Kristovi učenici i Kristova crkva su pod zastavom Kristovog Križa,
a formalizam je pod zastavom senatum popolusque romanum,
samo što rekoh nije više gore na toj zastavi orao nego simboli rima-vatikana

pitanje otvoreno
hoče li naš kolega RIMOkatolik biti prvi koji je izbačen s foruma zbog učestalog, neprestanog vrijeđanja,
nepoštivanja pravila foruma ???

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Eh, koje si ti nevinašce, spedy. :dtyste: Znaš li onu narodnu poslovicu: "Kako posiješ tako ćeš i požnjeti!"
No bez obzira šta si sijao, potrebno je da svi smanjite tenzije u raspravama i da izbjegavate uvredljive i neuljudne opaske. Pa, jeste li hrišćani, ili niste? Ako jeste i ako se tako deklarišete, onda se tako i ponašajte.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
poštovani uredniče
ovakve ispade NEkulture ne vjerujem da bi netko drugi tolerirao,dopustio
odavno bi takav član bio najuren s foruma
šta je previše je previše
ali, opet s druge strane kad gledam, dobro je da svi ostali ljudi koji sudjeluju u raspravama, i oni koji če doći,
mogu vidjeti kako RIMOkatolici ne barataju Biblijom u obrani nego vulgarnim, prostim, degutantnim riječima, vjerojatno uskoro i gestama
neznam da li ih to sam vatikan podučava, školuje, ili to pokupe negdje usput
izgleda da im je to sva snaga kulture vjere
moram priznati da dosada još nisam doživio da se netko toliko javno gradi kršćaninom a jezik mu skroz poganski

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
poštovani uredniče
ovakve ispade NEkulture ne vjerujem da bi netko drugi tolerirao,dopustio
odavno bi takav član bio najuren s foruma
šta je previše je previše
...
moram priznati da dosada još nisam doživio da se netko toliko javno gradi kršćaninom a jezik mu skroz poganski

Iznenađenje, ha? :D
Mislio si da ćeš moći nesmetano pljuvati po Katoličkoj crkvi, a kad tamo - ćorak...
Jedna katolkinja te ometa u tvom prljavom poslu?! Ti si očekivao da ću ja šutjeti?
Razumijem, ne možeš ništa protiv istine i zato si ljut i mene nazivaš pogrdnim imenima, a u stvari nemaš argumenata da mi se suprotstaviš.

Eh, da. Za dobro pamćenje su jako dobri orasi....zaboravan si, spedy .
Opet te moram podsjetiti:

Jurivaka: Spedy, za ime Boga, pa šta ti radiš svo vrijeme, nego napadaš druge! ...

Jurivaka: Da, spedy, pretjeruješ sa uvredljivim izrazima. Možeš o katoličkoj crkvi misliti šta god hoćeš, možeš i te misli javno iznosti, ali na uljudan i civilizovan način. Ne možeš tako eksplicitno katoličanstvo poistovjećivati sa satanizmom, prije svega zbog toga što je to totalna besmislica, a s druge strane, time vrijeđaš osjećanja miliona katoličkih vjernika. Povrh svega toga, uvrede nisu nikakvi argumenti, one samo odslikavaju kulturu čovjeka koji se njima služi. Molim te, povedi računa o tome.

Jurivaka: Spedy, tvoja definicija hrišćanstva naprosto nije tačna. Nema objektivno uporište ni u oficijelnoj nauci ni teologiji. Znaš šta, spedi? Vrlo si loš promoter toga svoga vlastitog hrišćanstva, ma šta to bilo. Hrišćanstvo je po definiciji ljubav i toleranacija - "Ljubi bliženjega svoga kao samog sebe", a "tvoje hrišćanstvo je puno mržnje i netrpeljivosti. Ako ne vjeruješ meni, proanaliziraj malo svoje postove koje ovdje ostavljaš.

Jurivaka: Spedy, ti imaš svoju "istinu", ali moraš shvatiti da i drugi ljudi imaju svoju. Ne možeš svojom "istinom" vrijeđati osjećanja drugih vjernika. Takvi odnosi među ljudima nisu prihvatljivi. Osim toga, pročitaj šta Pravilnik ovoga foruma kaže o tome. Kaže da to nije dozvoljeno.

Jurivaka: Spedy, živiš li ti u stvarnosti? Ne bih rekao. Imaš nekakav svoj svijet koji si konstruisao u svojoj imaginaciji i pokušavaš da ga preneseš u stvarnost, koja se ni u jednom segmentu ne uklapa u tu tvoju zamisao.

Jurivaka: Spedy, poslednji put te opominjem, ne nazivaj nikoga lažovom. Ako ne izostaviš vrijeđanje iz svoga riječnika, nećeš moći pisati na ovom Forumu...

Sve se može lako riješiti, ako se hoće. Ja sam uvijek ZA...
Meni je jasno da si ti antikatolik,ali ja sam katolkinja. I ti moraš imati argumente za ono što pišeš inače kršiš Pravilnik jer širiš mržnju na vjerskoj osnovi.

Nadam se da urednik, kao i svi drugi, jasno vide da se branim od tvojih napada.
Ako sam koga bez razloga uvrijedila, nek dokaže.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
spedy je kršćanin - katolik u srcu
a ti samo na jeziku
ispod časti mi je da brojim tvoje prljave riječi, uvrede

stavi datum kada me je urednik posljedni puta opomenuo
pa
onda pogledaj kako ti još uvijek mene vređaš, pišeš krajnje degutantne riječi
ako se tako razgovaraš sa svojim jezuitima unutar svoje kurije, to je vaša stvar
ovdje si ponavljam među ljudima, pokaži pristojnost

ako je netko širio mržnju na vjerskoj osnovi onda je to rim zasigurno
kako ispravno protumačiti 80 000 000 mrtvih plemenitih ljudi kršćana
da li je to ljubav papizma ??
u ime papske vjere ubijati ljude koje ne vjeruju u njega
Biblija kaže da je to vjerski fanatizam
ubijati u ime svoje vjere a za Krista nisu spremni dati život

dakle mene optužuješ za širenje mržnje, a dokaza za to nemaš naravno
osim ako nešto probaš podmetnuti

pontifeksa ne mrzim, iznosim Biblijski nauk

a to što ti nemožeš sakriti tri šestice sa njegove glave 666 to se vjeruj ne sekiram

ali

kad več to nemožeš skariti niti pobiti Biblijom, nemoraš se tako bezobrazno izražavati
nazivati ljude na Božju sliku stvorene, da su DEBILI je i drsko i bezobrazno

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
spedy: dakle mene optužuješ za širenje mržnje, a dokaza za to nemaš

Tvoji postovi su dokaz. Ja samo pobijam tvoje laži i zbog toga si gnjevan.

"A Isus reče: "Ako sam krivo rekao, dokaži da je krivo! Ako li je pravo, zašto me udaraš?"
I svjetina poviče; Raspni ga, raspni..!"

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ja, gnjevan ??
pa ti mora da se šališ
ili pišeš tek toliko da nešto načačkaš, naškrabaš ili neznaš što znači biti gnjevan
ako ti tvrdiš da ja ne govorim, ne iznosim Bilijski nauk, zašto se ti onda ne suprostaviš Biblijom i dokažeš suprotno ??
vjerojatno zato jer Božju Riječ ne poznaješ, uopće
a meni se suprostavljaš tako da iznosiš toliko odvratne riječi da ja to nemogu niti ponoviti
istina, ako ti miliš da je nekako napadnuta, se ne brani vređanjem omalovažavanjem, i sličnim
ono što sam napisao za papska djela, nemože pobiti cijeli RIMOkatolički sustav, a kamoli ti
jer
tko si ti ustvari da braniš tu ogromnu mašineriju koja se bori protiv Boga, i Krista i djece Kristove
šta si ti uopće zamišljaš, neki veličinu ili ??
zar je vatikan toliko nisko pao da si mu ti nekakva šansa da se zataškaju zlodjela te crkve
ma hajde, povijest je nemoguće sakriti
a vi ne da ste raskrinkani samo u povijesti, nego i vaša buduća djela odavno su poznata
Bog je rekao da če svijet, nepokajani grešnici preko RIMOkatolika primati ŽIG ZVIJERIN, i to je nemoguče promijeniti
RIMOkatolička crkva če nametnuti sve svoje vjerske blagdane i tjerati sve ljude da im se klanjaju uz pomoć države, dakle opet nazad u tamu i mračnjaštvo
RIMOktolička crkva se najviše bori protiv Biblijskog nauka, sve se poduzima samo da ljudi nekako nebi saznali istinu pa se kroz prihvačanje istine oslobode svakog grijeha i postanu slobodni u Isusu Kristu
RIMOkatolička crkva opet sprema novu bartolomejsku noć ali ovaj put nečete uspjeti
za one koji neznaju bartolomjeska noć je sinonim za izdaju, veleizdaju i pokolj nevinih kršćana
naime u Francuskoj je u 16.st Francuski kralj zagarantirao protestantima siguran i miran život
ali je na nagovor RIMOkatilka pogazio svoju riječ, i odobrio čudovišni masakr, pokolj kršćana
kada je vijest o tom krvoprpoliću stigla u vatikan, papa je vjesnika bogato nagradio zlatom
u vatikanu je noć bila pretvorena u dan, zagrmio je top sa sv.angela, slavile su se mise u čast koljača, ubojica nedužnih
da bi ovjekovječio događaj, papa je dao skovati zlatnu medalju s prizorima pokolja kršćana
koliko je takvih pokolja od strane RIMOkatolika bilo mi ljudi neznamo, ali su zapisani u nebu
i čuvaju se za konačni sud
dokazi ovdje na zemlji koje svjedoče istinu o čudovišnim masakrima RIMOkatolčke crkve se uništavaju svi kompromitirajuči dokumenti se spaljuju ali sa neba ih se nemože uništiti niti prepraviti, falsificirati
ostaju kao vjerni svjedok svih djela kroz svu povijest RIMOkatolika
možete se izvana lukavo pretvarati, vješto glumiti, ali pred Bogom to ništa ne vrijedi, koliko god imali, koristili lijepe riječi na najperfidinji način, krvožedno nepokajano scre i ubojički duh ja ostao u toj zajednici

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Bla, bla, bla...nja, nja, nja.
Izmišljaš, spedy, zato tvoje riječi nemaju nikakvu vrijednost, ali danas doista ne mislim odgovarati na tvoje postove.

Uskrs je!
)cvett) Mir tebi, čovječe.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag