NEMA NITI JEDNOG JEDINOG STIHA U BOŽJOJ RIJEČI BIBLIJI
U KOJEM BI PISALO
IME BOGA JE ...................
BILO KOJE DRUGO OSIM - JHVH
U KOJEM PIŠE TVOJA TVRDNJA
ALI
AKO TAKOVA STIHA NE DAŠ - A DO SAD GA NISI DALA
TI SI IZMIŠLJIVAČICA NEISTINE
I ČEKA TE DONJE
Otkrivenje 21,8
Kukavicama pak, nevjernima i okaljanima, ubojicama, bludnicima, vračarima i idolopoklonicima i svim
lažljivcima udio je u jezeru što gori ognjem i sumporom. To je druga smrt.
Što tebi vredi odgovarat kad ti teraš samo po svome ISUS nije BOG . Ja velim da je evo ti još dokaza , ijako ćeš ti još tražiti ,i sve izvrtati .
Tisi jedini koji nezna čitat dalje? Piše ovako : "
Otkrivenje 1,7 Eno, dolazi na oblacima, i gledat će ga svako oko, i oni, koji ga probodoše, naricat će nad njim sva plemena zemaljska. Da, Amen.
Ovo se odnosi na Krista . Gledaj u otkrivljenju piše još :"
Otkrivenje 1,8 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospodin Bog, koji jest, i koji bijaše, i koji će doći, Svemoćni.
Iovo se odnosi na Krista , ali nije to sve piše još :"
Otkrivenje 1,9 Ja, Ivan, brat vas i dionik u nevolji i u kraljevstvu i strpljivosti u Kristu Isusu, bijah na otoku, koji se zove Patmos, zbog riječi Božje i zbog svjedočanstva Isusova.
Gle o kome Ivan govori , o Jahvi ne, govori o Kristu , ali nije to sve piše i dalje :"
Otkrivenje 1,11 Kako govori: "Što vidiš, napiši u knjigu i pošlji onima sedam crkava u Aziji: "u Efez, i u Smirnu, i u Pergam, i u Tijatiru, i u Sard, i u Filadelfiju, i u Laodiceju.
Otkrivenje 1,12 I okrenuh se, da vidim glas, koji mi je govorio; i okrenuvši se vidjeh sedam svijećnjaka zlatnih,
Što misliš koga je vidijo????????????? Dali je vidijo JAHVU ???? Ja osobno vjerujem daje vidijo JAHVU . Kad čitaš dalje piše ovako :"
Otkrivenje 1,13 I usred sedam zlatnih svijećnjaka kao Sina čovječjega, obučena u dugačku haljinu, i opasana po prsima pojasom zlatnim.
Otkrivenje 1,14 A glava njegova i kosa bijela kao bijela vuna, kao snijeg; i oči njegove kao plamen ognjeni;
Otkrivenje 1,15 I noge njegove kao mjed, kad se rastopi u peći; i glas njegov kao šum voda mnogih;
Otkrivenje 1,16 I imao je u svojoj desnoj ruci sedam zvijezda, i iz usta njegovih izlazio mač oštar s obje strane; i lice njegovo kao što sunce sja u sili svojoj.
Što misliš o kome se ovde govori ? Moje mišljenje govorise o Bogu JAHVI . Gle treba čitat još dalje :"
Otkrivenje 1,17 I kad Ka vidjeh, padoh k nogama njegovim kao mrtav. I metnu desnicu svoju na me govoreći: "Ne boj se, ja sam prvi i posljednji,
Gle zanimljiv zaplet , priča mjenja glavnog junaka , od Jahve , u KRISTA , a priča još traje :"
Otkrivenje 1,18 I živi: i bio sam mrtav, i evo živim u vijeke vjekova, i imam ključeve od smrti i podzemlja.
Na kraju priča govori o Bogu Kristu , koji je BOG Jahve , samo treba pročitat sve do kraja , i time je jasno rečeno daje KRIST BOG JAHVE.