Otkricu vam nesto

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Hocu i hvala.Ostavljacu najnovije sadrzaje moje knjige ovde

Pa, tako je sefe! Nadam se da ces nam dopustiti i poneki savet da ti damo s vremena na vreme yes3 kako bi zaista ispalo onako kako treba.

Mislim, salu na stranu. Imas dara i radi na tome, pokusaj da sto dublje izrazis tematiku. Stavi sebe u Misin karakter. Razumes? Tako ces imati pun osecaj onoga sto radis

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Pa, tako je sefe! Nadam se da ces nam dopustiti i poneki savet da ti damo s vremena na vreme yes3 kako bi zaista ispalo onako kako treba.

Mislim, salu na stranu. Imas dara i radi na tome, pokusaj da sto dublje izrazis tematiku. Stavi sebe u Misin karakter. Razumes? Tako ces imati pun osecaj onoga sto radis
Stavicu sebe u njegov karakter naravno vec sam mu dodao jednu svoju osobinu radoznalost

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ok, onda uskoro da ocekujem nastavak?
Evo nastavka

Poglavlje 3 Vremeplov

Ubrzo su se svi probudili.Prizor koji su videli bio je nezamisliv.Vulkani su ih okruzivali,razne ptice i insekti su leteli po toj zemlji ali nije bilo civilizacije.Petar se doseti:
-Pa da mi smo u praistorijskom dobu izgleda da je ona cesma nekakav vremeplov.
Lazar poce da place.Anja mu pridje i pokusa da ga razveseli.Vanja je gledao izbezumljeno i nije mogao verovati sta mu se desilo.
-Nema Mise.
Povika Petar.Svi se ucutase.Lazar prestade da plaze i svi krenuse da ga traze.Svugde su gledali ali njega nije bilo.U jednom trenutku cuse neki jak krik iz sume koja je bila poprilicno udaljena.
-J,j,jel to Misa?
Jecavo pita Lazar.
-Nije coveciji krik vec je dinosaurusov.
-STA
Svo troje glasno rekose.Kao da su videli duha su izbledeli.
-Da drugovi moji nalazimo se u praistoriji eto to je dokaz.
Svi su se uzburkali pa zasto i ne bi nalaze se 250 miliona godina pre Hrista sasvim sami bez hrane i vode.Verovatno ce umreti.U tom trenutku Vanja se doseti:
-A sto nebismo potrazili u onoj sumi Misu mozda su ga dinosaurusi odveli svojim mladuncima jer je on dosao ovde bar 20 minuta pre nas.
-Ne napada nam napamet pa da i mi umremo.
Svi slozno rekose.Vanja sede bezpomocan na zemlju.Ubrzo nastade tisina.Anja ustade i rece:
-Ja sam sa Vanjom,a vi?
Svi je pogledase i slozise se sa njom.Cela druzina krene ka sumi da nadju Misu.

Poglavlje 4 Gnezdo

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2iMcMoD_bgY]YouTube - Šta pričaš ti bre?[/ame]

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Anja ustade i rece:
-Ja sam sa Vanjom,a vi?
Svi je pogledase i slozise se sa njom.Cela druzina krene ka sumi da nadju Misu."

Razmisli o ovome:

"Anja isprati pogledom sve prisutne i rece: Ja sam sa Vanjom, a vi?
Nakon kratke tisine, ostali potvrdno klimnuse glavama i uputise se ka obliznjoj sumi"

*Ne zelim da shvatis pogresno ili da ti popujem ali probaj da ne naglasavas stalno sta tacno ili koga traze. Bez ljutnjeyes3

Cekam naredni deo jer si me zaista ubacio u ambijent

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
"Anja ustade i rece:
-Ja sam sa Vanjom,a vi?
Svi je pogledase i slozise se sa njom.Cela druzina krene ka sumi da nadju Misu."

Razmisli o ovome:

Nakon kratke tisine, ostali potvrdno klimnuse glavama i uputise se ka obliznjoj sumi"

*Ne zelim da shvatis pogresno ili da ti popujem ali probaj da ne naglasavas stalno sta tacno ili koga traze. Bez ljutnjeyes3

Okej ovo sam malo na brzaka napisao ali 4 poglavlje necu nabrzaka

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
"Anja ustade i rece:
-Ja sam sa Vanjom,a vi?

Razmisli o ovome:

nisam ja
nisi ti
nije on
nismo mi
ko je onda dirao pipi? Mrdala si bokovima
išla preko parka
virili smo iz grmlja
i ljuljali Marka...-minus i plus ko amer i rus, u mom svijetu ti si korov a ja hibiskus

-malo malo pomalo oko mi je na tebe palo, uđi u mene, u moje vene

i apsolutni pobjednik:
NAĆI ĆU TI SLABU TOČKU, HAJDE RECI SVOME ZLOĆKU..."U mojoj glavi, glavi je hladovina,
je hladovina, je hladovina..."Kakav Davorin Bogović kakav LJubivoje Ršumović..

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Evo ga bolje je napisano

Poglavlje 4 Gnezdo

Dok su se priblizavali sumi krici su postajali sve strasniji i glasniji.Strah ih je obuzimao dok su slusali krike.Zvi su se zapitali ,,Sta se to desava tamo“.Nisu pricali medjusobno da ne privuku nesto jer ih ovde svasta moze snaci.Posmatrali su uzivo izgled praistorijskog doba i sada im je delovalo jos neverovatnije nego kada su ga gledali iz udzbenika u skoli.Suma im je bila na korak udaljena.Konacno su stigli do nje i malo su zastali da predahnu jer je bilo sparno zbog vulkana.Posle 5 minuta svi su odmorni polako usli u sumu.Suma je bila veoma gusta i mracna ni izbliza danasnjoj.Krici su postali nezamislivo glasni.Priblizavali su se srce im je lupalo najglasnije do sada Vanja pomeri poslednju granu i videli su neverovatan prizor.Na velikom drvetu je bilo gnezdo i to dzinovsko a na njemu 3 mala pterodaktila kako napadaju Misu dok se on nekom trulom granom brani.Nisu znali sta da rade.Patar se doseti da je video neku mrtvu zivotinju odmah je otrcao do nje jer je bila blizu.Ali nije imao noz da odsece malo mesa i uhvati ga panika.Naime zivotinja je bila teska i nije je mogao pomeriti.Lazar rece:
-Petre evo ja imam noz uvek ga nosim hvataj.
Lazar mu baci mal nozic.Petar isece komad mesa i zamoli Vanju da se popne na drvo pored da stavi meso na vrh.Posto je Vanja bio najbolji penjac brzo se popeo.Stavio je meso i pozvao pterodaktile.Mali su znali da lete i zato su lako preleteli i tukli se oko mesa.Za to vreme Vanja se pope do Mise uhvati ga za ruku i polako se spustio sa njime.Sada su svi bili na okupu.Misa rece:
-Mislim da sam kod jedne reke video onu istu cesmu i ako popijemo vodu mozda cemo se vratiti kuci.
Bez nijedne reci svi podjose za Misom.

Poglavlje 5 Stari Rim

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nisam ja
nisi ti
nije on
nismo mi
ko je onda dirao pipi? Mrdala si bokovima
išla preko parka
virili smo iz grmlja
i ljuljali Marka...-minus i plus ko amer i rus, u mom svijetu ti si korov a ja hibiskus

-malo malo pomalo oko mi je na tebe palo, uđi u mene, u moje vene

i apsolutni pobjednik:
NAĆI ĆU TI SLABU TOČKU, HAJDE RECI SVOME ZLOĆKU..."U mojoj glavi, glavi je hladovina,
je hladovina, je hladovina..."Kakav Davorin Bogović kakav LJubivoje Ršumović..

Kakav NecroPsycho, kakav hddkasika, .....

Natrag