Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
957
Meni je to kopca riješio na naviginu ubacio igo primo i neki Splita i sve radi savršeno,obrati se njemu.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
566
Možda ti je u sys fajlu odredjen gps port i baud

Promijeni u:
Port=0
baud=57600

ili
port=auto
baud=auto
ili
port=1
baud=57600

zaboravio sam malo za taj model tačno

Učlanjen(a)
26.03.2009
Poruka
21
Malo testirao i radi mi sve. Instalirao ovaj iGO_Primo_2.4_v9.6.13.405512, sad u čemu je bio problem sa onim pre ne znam. Važno da radi. HVALA još jednom

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.953
Plaćaš danak opštem nepoznavanju materije, samo si trebao da proveriš setovanje portova .To je generički kinez, verovatno su uobičajne vrednosti
Ali, ne znam koji si tačno Primo paket koristio. Kod nekih je u sys fajlu namešteno na auto, a kod nekih su ostali parametri od izvornog uređaja. Uvek ih treba prilagoditi.
E sad, kod nekih uređaja inicijalizacija GPS-a pri automatskom detektovanju traje mnogo duže, a bogami negde ume i da zeza. Niakako neće da stabilizuje prijemnik
Onda je najbolje upisati tačne vrednosti za gps i baud i neće biti problema na dalje

Nalaženje - detektovanje vredosti gps i baud ( i TMC !) portova lepo je imao iGO 8 kao opciju u samom softveru.
Kad god se mučite sa nekim uređajem uvek ubacite klasičnu 8-cu (8.3.x), nisu vam potrebni nikakvi dodatni fajlovo i sadržaj osim lang i jednog fbl-a. Pa odskenirajte portove

Poslednja izmena:
Natrag