Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Da, taj shell može da otključa medion ali da se sav sadržaj stavi na sd karticu, može i do 16 čak i 32 GB mislim

Dobije se jednostavan izgled (SimpleShell) kroz koji dođe opcija
OK i CANCEL
Tad češ znati da je otključana kod paljenja

Treba da imaš na sd i Primo neki da bi pronašao kroz Simple shell Primo

Ali evo ti najbrže rješenje:
Stavi Primo na SD karticu sa svim željenim sadržajem (bez building, i previše pretrpavanja speedcamera, i bez DEM)
Preimenuj Primo u Goce ili autorun i unutra Primo.exe preimenuj u Goce.exe ili autorun.exe
Do sutra dok ne uploadujem sredjeni MENU

Učlanjen(a)
25.10.2023
Poruka
5
Evo uspeo sam malopre da je otključam i da pokrenem ručno iGO 8, jer sam samo nju ubacio i samo radi probe...radi, ali se ne pokreće automatski. Obrisaću iGO 8 i sačekaću detaljne instrukcije oko postavke Primo i automatskog pokretanja.
Pozdrav.

Učlanjen(a)
25.10.2023
Poruka
5
Hvala obojici na pomoći, uspeo sam da instaliram neku verziju iGO 9 sa Tom Tom mapama u ovu Medion navigaciju i da to radi.

Pozdrav.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.895
Ako uređaj fabrički koristi iGO, shell ini nema nikakvu ulogu. Menjaš softver tako što izbrišeš stari (prvo bekap!!) pa staviš neki bolji narodni. Preporuka za Primo 1.2 ili 2.0

Da li može kartica, ne znamo, možeš da probaš, sigurno će fizički upasti :D
Da li će je prepoznati, teško, potrebna je kartica stare specifikacije. Samo, takva kartica svejedno nema nikakvu svrhu.
Kompletan sadržaj cele evrope je oko 8GB. Potrebna ti je Rusija? UK, Baltičke zemlje? Kamionski dodaci? Dodaci za NextGen koje WinCE iGO ne prepoznaje?
Kada se izbaci sve ono što nije potrebno i ne koristi se, sadržaj će pasti ispod 4GB pa i dosta manje.

Natrag