Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Nije takav princip.
Kolega, pa bar si i ti prisutan na određenom inostranom Forumu :) Tamo se odavno piše o MN uređajima... od strane autora modifikacija.
Боки, пријатељу, дај неки користан линк, или више њих, може и на пм ако е желиш овде јавно. Захваљујем се унапред.
Колико сам видео, овде се све пакује у лаунчер на УСБ меморијску картицу.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Čekao sam kada ćeš se javiti :)
I dalje nisi pomenuo koja varijanta MediaNav-a je u tvom autu.
Enivej, šaljem PP...

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Медианав Еволушн, да не испаднем безвезњак. Хвала за линк, кренуо сам отпочетка, студиозно.
Што је још горе, није мој ни ауто ни уређај.
Купљен је афтермаркет од неког, прикључена ГПС антена и толико. Рекао му продавац да ће лако да стави мапе. И сад се порађамо обојица.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Ah, MN Evolution... pa to je još gore :D
Ali aftermarket, ček ček. Tu baš nema pameti. I stvarno ne bi trebalo da imaš ikakav problem. Imaš link uređaja, da vidim o čemu se radi?

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
То моје афтермаркет значи да је скинут са неког вероватно хаварисаног возила, покушано крековање и(ли) нешто слично, безуспешно, али га је ипак продао бленти.
Нашао сам по неким страним форумима крековане верзије, све то прихвата, али нема шансе да се припреми флешка за нове мапе. Кад се дође до дугмета (да га тако назовем) мапе, оно је неактивно. А кад се укључи, избаци преглед процеса, па тек онда почетни екран. По свему томе имам утисак да је неко непажљиво чачкао, пој**ао нешто што ни он не зна шта, оспособио га да колико-толико ради и увалио купцу.

7eb44377e2bad1d87613e186818136b3.jpg
//cloud.tapatalk.com/s/611bd8d956e76/d735abe8dcc80284319f5294a6398f9b.0.mp4

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Ahah, aftermarket obično označava nešto drugo :D
Onda, najpre, preflešuj uređaj originalnim firmwerom.

Nažalost ostaje i opcija da je poluispravan.

P.S.
Nemoj da se orjentišeš prema softveru koji je trenutno u njemu, prema oznakama na nalepnicama nađi originalni - ako dobro vidim, 8.0.5 (ima ih, nisu problem, NeeK ih ima sve). Daungreid je malo specifičan > Fake 5.0.0 > 7.0.5 > 8.0.5.
Pa onda na 9.1.3.
Potom pokušaj sa adekvatnim krekovanim izdanjem.
Možeš i najpre da probaš sa originalom 9.1.3... kombinuj, pa šta upali.

Ljudi imaju dosta problema upravo jer postupak nije preterano komplikovan pa previde sitnice. Lako zeznu uređaj, ali u 99,9% slučajeva se lako i povrati.

P.S. fw 8.0.5 daje najbolji kvalitet zvuka.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Био је, а и сада је баш тај, 8.0.5. Ја сам покушавао да га 'крекујем' због мапа, али пошто није успело, вратио сам га на 8.0.5 који сам скинуо са Реноовог сајта (колико се сећам), баш тако како си описао. Сад, користио сам методе и програме које сам пронашао на неким страним форумима, али имам утисак да и то што сам ставио оригинални софтвер није баш потпуно функционално, тј. није баш апсолутно враћено као кад је изашао 'испод чекића'. Зато сам и овде питао, јер ме нервира што је уређај нефункционалан и не реагује на уобичајене поступке. Мора да се нађе решење, једино баш ако је нешто од хардвера страдало, и то је једна од опција, онда ћемо бар знати на чему смо.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Mhm, miriše mi na to da je feleričan... nažalost.

Konsultuje se sa NeeK-om, za svaki slučaj.
U krajnjem slučaju, ima i jedan lik u BG-u koji se bakće sa njima, valjda sebe naziva Koya. Mada ni on neće moći ništa da uradi ako je teži kvar,

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Видећемо, кум се навикао на њега и без навигације, бар слуша музику. Хтео сам да га извадим и да га код куће прикључим на напајање, онда ни мотор не мора да ради, ту је и лаптоп, па брже иде. Кад је у колима, треба прикључак за струју за лаптоп, па нема ни код њега ни код мене, па су сада велике врућине, па ... компликације. Све то иде споро, скоро па никако. Видећемо још кад се организујемо, зато сам се и јавио да у међувремену прочитам ако има још нешто. Ја све сумњам (надам се још) да је ипак софтвер, јер у старту избаци прозор са процесима па тек после стандардни екран. То ми личи на неки безуспешни покушај нечега чији се остаци тако манифестују. Хоћу прво да ишчитам целу тему, да пронађем неки лакши начин да мењам фајлове ако постоји, па ћу да се обратим NeeK-у.
Хвала на саветима и помоћи.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
@Bocky72
Imaš li slučajno upakovan iGO za Zenec (izgubio sam ga)

Pardon našao sam
ali ako slučajno imaš

Navisoft IGO NextGen 9.19.1.460444 for Zenec E2050 ?​

Poslednja izmena:
Natrag