Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
@MarKaba Kako pokrenuti IGO 8 sa uređaja PackardBell Compassio 300

Iščitao sam ono tvoje uputstvo i skinuo shell što si postavio ali ne ide , a najvjerovatnije da griješim. Onaj DShell ubacim u DestinatorApps na Flash disk i u DestinatorApps izvan Flash diska ali se ništa ne dešava, čak šta više ne dobivam onda uopšte ikone : put, muzika i ostalo.
Pa bih te molio ukoliko imaš već sređeni unlock da ga postaviš ovdje. Hvala unaprijed

Na dužem sam godišnjem odmoru i nemam često pristupa internetu. Izvini za kasno javljanje možda si do sada i rešio problem.
Koliko se sećam , a davno sam radio tog Pakarda i rešenje našao na nekom od stranih foruma, ali čini mi se da foldere DestinatorAps moraš iskopirati i na internoj (tamo gde se već nalazi) a i na SD kartici i onda bi trebalo da radi.
Pokušaj i javi da dopunim uputstvo.
Hvala

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
@MarKaba
Riješio sam, tako što sam ubacio samo SCHEMA ini.fajl koji si ti postavio u svom unlocku, te na osnovu podataka u njemu na SD karticu ubacio IGO 8 softwer u IGO8 folder , vodeći naravno pri tome računa da bude sve napisano velikim slovima (IGO8 i IGO8.exe)

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Pozdrav, da li zna neko kako da otključam I ubacim igo primo u JVC multimediu kw-nx7000? Koliko vidim zadnje mape na sajtu su od 2012.god

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Ne spada u WinCe uređaj, to je Windows Automotive što je nešto sličnije TomTom u.
Nekad davno sam imao taj uređaj u rukama, bez uspješno...

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Znači ništa, mislio sam da moze nesto pošto mi se učinilo kad se pali da piše ms Windows.

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Pozdrav, sta ima pametno za mio moov m410? Jel samo ima varijanta visual skina u vidu miopocket-a ili ima neko bolje rešenje?

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Nisam, probaću. Probao sam čisto samo igo primo editovanjem onog ini fajla u program files/navman I ok radi samo nece da ugasi non stop pali igo, a probao sam i miopocket mini i on dok radi je ok samo kod paljenja visual-a uvek izbacuje da je low memory.

Natrag